Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul Zilei Unibet - 20-11-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Qatar - Ecuador, cu start la ora 18:00. Vă recomand o cotă 1.55, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din fotbal
November 20,2022
6 PM

Meciul zilei din fotbal 20-11-2022 – Unibet


Bonusul acordat este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet.
– Ai cel puțin 18 ani.
– Resedința ta este în România.
– Prima ta depunere este de minim 25 RON.

2) Primirea bonusului 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON

– Bonusul de 100% pariu fără risc la depunere are valoarea maximă de 300 RON.
– Acceptă bonusul și plasează primul tău pariu la Unibet. Doar pariurile pre-meci sunt eligibile pentru bonusul de bun venit.
– Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție.
– Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat.
– Dacă pariul este pierzător, maxim 300 RON vor fi rambursați ca și bani bonus.
– Poți plasa doar un singur pariu fără risc.
– În cazul în care primul pariu plasat este unul de tip sistem, doar prima coloana stabilită va conta pentru primirea bonusului de bun venit.

3) Condiții de rulaj

Nu poți retrage banii bonus până nu îndeplinești condițiile de rulaj (sau ai anulat bonusul sau acesta a expirat).
– Pariuri sportive: suma bonus x3
Dacă ai primit 100 RON bonus, trebuie să pariezi 300 RON pentru a îndeplini condițiile de rulaj. Doar pariurile finalizate/stabilite sunt luate în considerare. Doar pariurile cu cote minime de 1.40 per selectie se califică pentru rulajul bonusului.
Bonusul este valabil 30 de zile. Doar pariurile finalizate în acest interval vor conta pentru rulaj.


CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.55 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Qatar – Ecuador este evenimentul evidențiat al zilei 20/11/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 3.75, egalul este cotat cu 3.10 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 2.42 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Bilanț Noiembrie – 12-7

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 13-17

Bilanț August – 21-10

Bilanț Iulie – 24-7

Bilanț Iunie – 20-10

Bilanț Mai – 17-14

Bilanț Aprilie – 12-18

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie– 21-7

Bilanț Ianuarie – 18-13

CâștigatePierdute


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 18:00!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Finalul anului 2022 înseamnă fotbal de înaltă calitate, respectiv se va desfășura Campionatul Mondial 2022 care va avea loc în Qatar în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie. 32 de echipe din 5 confederații se vor duela pentru marele trofeu al fotbalului mondial.

Finala are loc pe 18 decembrie, atunci când este Ziua Națională a Qatarului și se va desfasura pe Lusail .

Brazilia este cea mai de succes națională de fotbal și cea care a reușit să obțină cinci titluri de campioană mondială. Franța are ocazia să fie a treia națională din istoria Mondialului care reușește să iși apere trofeul după Italia (1934, 1938) și Brazilia (1958, 1962), selecționata fotbalului din hexagon este însă decimată prin multiple accidentări suferite.

Qatar-Ecuador

Qatar a disputat 18 evenimente amicale între 26 Martie și 9 Noiembrie 2022, au pierdut doar 2 dintre amicale, 8 le-au încheiat la egalitate și în 8 s-au impus, cu mențiunea că în urma ultimelor 4 meciuri amicale disputate – Qatar s-a impus în toate cele 4 evenimente – 1-0 cu Albania, 2-1 cu Panama, 1-0 cu Honduras, 2-0 cu Guatemala.

Să ne aducem aminte și de acel amical direct disputat din 12 Octombrie 2018 unde am avut 6 goluri înscrise – Qatar 4-2 scor final.

Qatar execută minim 3 șuturi pe poartă este în opinia mea un Value Bet, un pariu voloros, cu șanse mari de reușită! Respect!
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.55 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentămși BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe