Meciuri azi

Meciul zilei din fotbal - 19-06-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei este reprezentat printr-un eveniment din cadrul Campionatului European, prin Spania-Polonia, cu start la ora 22:00. Golurile mă aștept să fie multiple, să înregistrăm un nou succes împreună, Pariază Acum!<br />


888 Sport logo
Stirea Zilei

Meciul zilei din fotbal

Meciul zilei din fotbal - 19-06-2021 - Claudiu Hood

Iunie 19, 2021

9:44 pm EEST

 Meciul zilei din fotbal 19-06-2021 – 888Sport

O cotă 1.78 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Spania – Polonia este evenimentul evidențiat al zilei, vă recomand un pariu personalizat, accesând funcția de Creare Pariu.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a selecționatei Spaniei este cotată cu 1.36 la Winmasters, egalul este cotat cu 5.25 la 888Sport iar o potențială victorie a selecționatei Poloniei este cotată cu 10.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos! ⇓⇓⇓

888SPORTPoți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00


  • Spania – Polonia – Șansă dublă 1X și minim 2 goluri marcate total, Polonia execută minim 2 cornere în meci!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și  finalul evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat în ambele reprize.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Se anunță un meci interesant unde ibericii caută victoria după un prim meci modest prestat. Polonezii se află în aceeași situație, vor încerca să scoată măcar un punct din acest eveniment.

Putem asista la un GG cotat cu 2.25 însă vă recomand acest pariu personalizat, unde mă aștept ca Spania să nu piardă și luăm astfel (1x) asociat cu minim 2 goluri marcate total și Polonia execută măcar 2 cornere în eveniment.

Să înregistrăm un nou eveniment evidențiat câștigător!În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.78 ce sper să vă fie cu folos, să vă inspire!

Să înregistrăm un succes împreună dragi prieteni,urmăritori! Marca 888Sport.Multă lume pariază la casa de pariuri online 888sport, una care dispune de destule avantaje. Cel mai important pare a fi varietatea ofertei. Până la urmă, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori, 888sport prezentând o ofertă peste medie.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!
Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri