Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 18-11-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Petrolul Ploiești - Concordia Chiajna, având start la ora 20:30. Vă recomand o cotă 1.82, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din fotbal
November 18,2021
8 30 PM

Meciul zilei din fotbal 18-11-2021 – Unibet

O cotă 1.82 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Un meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Petrolul Ploiești – Concordia Chiajna este evenimentul evidențiat al zilei 18/11/2021.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 2.05 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.25 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 4.10 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓


   


Ultimele 3 Luni

Bilanț Noiembrie – 8-9

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 16-14


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:00


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Aceste 2 cluburi alături de Universitatea Cluj și Hermannstadt sunt cele mai în formă echipe din Liga 2, fără doar și poate arată mult mai bine față de urmăritoare.

Petrolul este liderul la zi cu 36 puncte câștigate.

Universitatea și Concordia au câte 30 puncte obținute iar sibienii au ajuns la 28 puncte adunate.

O luptă interesantă în partea de sus a clasamentului unde Petrolul se poate desprinde azi sau Concordia poate reduce din diferență, un egal ar avantaja cele 2 cluburi din Ardeal.

Se anunță un meci frumos, cu un Petrolul care are 12 victorii și 1 înfrângere suferită, fără egal înregistrat și cu un golaveraj 33-4 și cu o Concordia care a ajuns la 9 victorii, 3 egaluri și doar 1 înfrângere înregistrată, cu un golaveraj 17-5.

Petrolul pornește ca favorită într-un meci unde golurile în opinia mea nu vor lipsi.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.82 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Ultimele ponturi

Vezi mai multe