Meciuri azi

Meciul zilei din fotbal - 18-02-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Laval - Avranches, cu start la ora 20:00. Vă recomand o cotă 1.86, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet. Pariază Acum sau Profită Live!


Meciul zilei din fotbal 18-02-2022 – NETBET

O cotă 1.86 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet. Un meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Laval – Avranches este evenimentul evidențiat al zilei 18/02/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a echipei gazdă este cotată cu 1.70 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.90 la 888Sport iar o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 5.75 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Ultimele 6 Luni

Bilanț Februarie – 12-5

Bilanț Ianuarie – 10-21

Bilanț Decembrie – 18-13

Bilanț Noiembrie – 14-16

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 16-14


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:00


  • Laval – Avranches  –Laval înscrie în prima repriză! 

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.86 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Netbet.Principalele puncte de atracție la Netbet România sunt reprezentate de bonusul de înregistrare, printre cele mai bune din România, de oferta foarte bogată de pariuri sportive, dar și de transmisiunile sportive, care pot fi văzute pe platformă. Numărul de promoții este destul de mare, reprezintă și el un punct de interes, Netbet punând accent nu numai pe cantitate, ci și pe calitate.

Fiind un brand care are licență în  mai multe țări din Europa, Netbet este destul de cunoscut nu doar pe plan național dar și internațional. În urmă cu ceva timp a fost unul dintre sponsorii echipei de fotbal FCSB și astfel a câștigat o reputație și mai bună, iar jucătorii de pe platformă au putut beneficia de multe oferte din această colaborare precum bilete la meciurile de acasă ale „roș-albaștrilor”.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri