Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 16-02-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei vine din Liga Campionilor, prin Leipzig - Liverpool! Vă recomand o cotă 1.96 folosind oferta Unibet, Pariază Acum sau profită live!
Meciul zilei din fotbal
February 16,2021
10:00 PM

Meciul zilei din fotbal 16-02-2021 – Unibet

O cotă 1.96 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Leipzig – Liverpool este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Leipzig este cotată cu 3.15 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.65 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Liverpool este cotată cu 2.38 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:00!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Leipzig vine după 4 victorii înregistrate consecutiv.

Leipzig cu 9 goluri marcate în urma ultimelor 3 meciuri disputate.

Leipzig pornea cu șansa 2a la calificare în urmă cu câteva săptămâni, forma slabă arătată de Liverpool din ultimul timp – le dă speranțe nemților!

Mă aștept ca ambele cluburi să abordeze un stil ofensiv, ce o să genereze faze pe poartă multiple, implicit un număr de cornere multiplu.

Liverpool cu 3 înfrângeri suferite consecutiv. Liverpool cu 5 înfrângeri suferite în urma ultimelor 7 meciuri disputate, o formă slabă arătată de britanici!

Reușesc cei de la Liverpool să surprindă plăcut în meciul cu Leipzig sau se prăbușesc și mai mult în mediocritatea rezultatelor finale înregistrate?

Un meci unde cartonașele și cornerele nu vor lipsi, ce ne pot aduce un nou eveniment evidențiat câștigător.

Leipzig cu doar 2 înfrângeri suferite în urma ultimelor 17 meciuri disputate.

Liverpool cu 6 înfrângeri suferite, 3 egaluri înregistrate și doar 3 victorii obținute, în urma ultimelor 12 meciuri disputate.

Liverpool a reușit să se impună în doar 3 evenimente, în urma ultimelor 12 evenimente încheiate, o umbră a acelei echipe ce surprindea plăcut în Premier League și Champions League, în 2020.

Sper ca aceste optimi de finală să ne fie cu folos dragi prieteni,urmăritori!

În cadrul canalului de YouTube Ponturi Bune – v-am pregătit 4 video, două marca UEFA Champions League și două marca Europa League, biletele competițiilor și listele de recomandări. Puteți să vă inspirați și de acolo!

Eveniment evidențiat unde nu m-am axat pe numărul total de goluri înscrise, ci pe cel al cornerelor și cartonașelor! Pronosticurile bazate pe goluri fac parte din celelalte articole!În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Ultimele ponturi

Vezi mai multe