Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 15-05-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei are loc în Italia, în Serie A, prin Genoa - Atalanta cu start la ora 16:00. Eveniment evidențiat unde mă aștept ca golurile să fie multiple dragi prieteni,urmăritori. Să înregistrăm un nou succes împreună, Pariază Acum!
Atalanta - Ponturi fotbal
Meciul zilei din fotbal
May 15,2021
4 PM

Meciul zilei din fotbal 15-05-2021 – Baumbet

O cotă 2.03 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Baumbet. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 16:00!

 Baumbet


Genoa – Atalanta este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Genoa este cotată cu 15.00 la Unibet, egalul este cotat cu 7.00 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Atalanta este cotată cu 1.24 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.


 


Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 2.03 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul