Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal 10-05-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal 10 Mai 2021 are loc în Danemarca, în Superliga, prin Nordsjaelland - FC Copenhaga. Golurile nu vor lipsi în mod normal și vă recomand o cotă 1.68, folosind oferta operatorului de pariuri sportive Baumbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Nordsjaelland
Meciul zilei din fotbal
May 10,2021
8 PM

Meciul zilei din fotbal 10-05-2021 – Baumbet

O cotă 1.68 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Baumbet. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:00

 Baumbet


Nordsjaelland – Copenhaga este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la este Nordsjaelland cotată cu 3.80 la Unibet, egalul este cotat cu 4.10 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la FC Copenhaga este cotată cu 1.86 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

O cotă 1.68 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!ponturi hood


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul