Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 10-04-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal are loc în Australia, prin evenimentul Sydney FC - Melbourne City FC, cu începere la ora 10:05. Vă recomand un pronostic cotat cu 1.77, folosind oferta operatorului 888Sport. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul zilei din fotbal
April 10,2021
10:05 AM

Meciul zilei din fotbal 10-04-2021 – 888Sport

O cotă 1.77 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Sydney FC – Melbourne City FC  este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Sydney este cotată cu 3.40 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.60 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Melbourne City FC este cotată cu 2.18 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 10:05


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de evenimente, minim două cornere între minutul 75 și fluierul final.

Melbourne City ne-a ajutat de fiecare dată în 2021, atunci când a venit vorba despre un pronostic axat pe numărul total de goluri înscrise.

Sper și în această etapă să avem cel puțin 1 gol înscris de către City în prima repriză.

Să înregistrăm un nou eveniment evidențiat câștigător, rapid, precum ieri. Respect!


O cotă 1.77 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport.

O să încercăm să profităm și live pe seama acestui eveniment.


Sydney FC – Melbourne City FC este evenimentul evidențiat al zilei.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online 888Sport, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul