Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 10-02-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei vine din Cupa României, prin Dinamo București - FCSB. Vă recomand o cotă 2.43 marca Unibet, Pariază Acum sau profită live!
fcsb
Meciul zilei din fotbal
February 10,2021
8 30 PM

Meciul zilei din fotbal 10-02-2021 – Unibet

O cotă 2.43 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Dinamo București – FCSB este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Dinamo București este cotată cu 4.45 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.70 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la FCSB este cotată cu 1.85 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:30


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

FCSB mă aștept să înscrie minim 2 goluri în meci, puteau să o facă și zilele trecute în fața grupării din Ștefan cel Mare însă s-au mulțumit cu un simplu 0-1.

Însă nu acesta este pronosticul meciului zilei, ci Florin Tănase marcator în meci, primim o cotă bună din partea operatorului Unibet pentru acest pont.

Dinamo București poate surprinde în acest meci de cupă însă golurile potențiale primite cu greu pot fi împiedicate, o opinie personală, lacunele lăsate în apărare par să nu se rezolve curând.

Dinamo prezintă mari probleme în apărare, nu este nimic nou, acest fapt l-am observat în ultimul deceniu, problema la Dinamo constă în faptul că nu au o stabilitate financiară, chiar și cu ajutorul programului DDB, Dinamo prezintă probleme în multe privințe.

Primim o cotă mare în privința unor goluri potențiale înscrise de către FCSB.

Totuși există o diferență în privința lotului dar mai ales în privința capacității fizice arătate de către jucători. Florin Tănase poate face această diferență în acest meci.

Am menționat în dese rânduri în cadrul unor video moderate, din cadrul canalului de YouTube Ponturi Bune – faptul că FCSB excelează pe plan fizic mai mult decât prin omogenitatea nucleului de jucători, nucleu lăudat de jurnaliștii din România, în special de către comentatorii TV.

Dinamo cu un singur egal înregistrat în urma ultimelor 13 jocuri disputate, Dinamo ori pierde, ori câștigă evenimentele în general.

FCSB cu doar 2 înfrângeri suferite în urma ultimelor 18 meciuri încheiate.

Doar Clinceni și CFR Cluj au reușit să se impună în fața celor de la FCSB, fără să primească gol.

FCSB luptă pentru câștigarea campionatului cu CFR Cluj, să ia în calcul și faptul că oltenii oricând pot înregistra o serie de victorii și pot produce surpriza.

FCSB își dorește titlul dar și cupa, pentru a avansa în cupă au nevoie să treacă de Dinamo, de văzut dacă vor reuși a 5a victorie înregistrată consecutiv în întâlnirile cu gruparea din Ștefan cel Mare.

FCSB s-a impus în ultimele 4 întâlniri directe, profitând de incertitudinea ce se așterne în cadrul echipei Dinamo București.

FCSB pornește din nou ca favorită și este de urmărit acest meci al zilei, mă aștept să fie mai plăcut, pentru microbiști, pentru pariori, față de recenta întâlnire directă.

În ultimii 2 ani s-au înregistrat foarte multe scoruri 0-0, 0-1, 1-0 în cadrul evenimentelor derby de pe bătrânul continent, din păcate.

Chiar dacă unii ar spune că nu este un eveniment derby Dinamo-FCSB, fiindcă Steaua București este cea din ligile inferioare sau că nu este un eveniment derby fiindcă Dinamo ocupă un loc modest în clasament, această întâlnire este una demnă de a fi urmărită.

Dănuț Lupu chiar menționa acum o săptămână că Dinamo-Craiova nu este un eveniment derby, din aceleași considerente, Dinamo forma slabă arătată iar Craiova fiind în lupta continuă de identitate precum FCSB.

Părerile sunt împărțite, nu despre aceste aspecte ne rezumăm în cadrul acestui articol.

Important este ca în acest meci să avem faze pe poartă, să fie unul plăcut, unde Tănase are șanse mari în opinia mea să înscrie, chiar și din un 11 m.

Cu un bilanț 6-3 înregistrat în cadrul lunii curente, aștept o nouă reușită prin evenimentul evidențiat al zilei.

„Avem speranțe că putem câștiga, este limpede că echipa evoluează. Nu avem o stabilitate încă, sunt meciuri bune, meciuri mai slabe. Cu toate astea, arată ceva și a arătat și la meciul precedent. Se vede la FCSB că au un lot sudat, joacă de mult timp într-o anumită formulă. Dar, după cum se vede, iată că i-a bătut clona aia mică a lor, fără nicio problemă. Sunt de învins. Avem speranțe, din punctul meu de vedere, pe Steaua (n.r. FCSB) poți să o bați oricând”, a declarat Andrei Gerea, la ProSport Live.

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Florin Tănase, zilele trecute. 

Tot Florin Tănase poate fi decisiv și în Cupa României, în opinia mea dragi prieteni,urmăritori!În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul