Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 05-03-2021 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei vine din Portugalia, prin Sporting-Santa Clara, cu start la ora 22:45 . Vă recomand o cotă 1.70 folosind oferta Unibet, Pariază Acum sau profită live!
Sporting
Meciul zilei din fotbal
March 05,2021
10 45 PM

Meciul zilei din fotbal 05-03-2021 – Unibet

O cotă 1.70 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Sporting – Santa Clara este evenimentul evidențiat al zilei.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Sporting este cotată cu 1.47  la Winmasters, egalul este cotat cu 4.40 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Santa Clara este cotată cu 9.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 22:45


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Sporting precum menționam încă de anul trecut, o să fie campioană în Primeira Liga, în 2021, cu un joc excelent, o omogenitate remarcabilă și generează multiple ocazii de a marca.

Domină fotbalul lusitan și azi se poate desprinde la 12 puncte de ocupanta locului 2.

Sporting cu un golaveraj 42-10 înregistrat, în urma celor 21 runde disputate.

Sporting cu 17 victorii, 4 egaluri înregistrate, fără înfrângere suferită.

Santa Clara, o surpriză frumoasă, ocupă locul 7, o pot asocia cu Famalicao în trecut.

Santa Clara cu un golaveraj 23-23 în urma celor 21 etape încheiate.

Ultimele 8 întâlniri directe au fost câștigate de către Sporting, reușind să înscrie 7 goluri în urma ultimelor 3 întâlniri directe.

Sub rolul de club organizator – Sporting a înregistrat 12 victorii și 2 egaluri înregistrate, în urma ultimelor 14 meciuri disputate, egalurile fiind încheiate prin goluri înscrise.

Santa Clara cu 8 victorii înregistrate în urma ultimelor 15 deplasări efectuate, deloc de neglijat, nu multe cluburi se pot mândri cu un astfel de bilanț, judecând și statutul lor din fotbalul lusitan.


Sporting-Santa Clara este evenimentul evidențiat al zilei.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul