Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal - 03-08-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al zilei este reprezentat prin Riga FC - Gil Vicente, cu start la ora 20:00. Vă recomand o cotă 1.60, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Pariază Acum sau Profită Live!
riga fc
Meciul zilei din fotbal
August 03,2022
8 PM

Meciul zilei din fotbal 03-08-2022 – Winmasters 


O cotă 1.60 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Riga FC – Gil Vicente este evenimentul evidențiat al zilei 03/08/2022

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 3.80, egalul este cotat cu 3.70 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 2.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Winmasters.


Bilanț August – 2-0

Bilanț Iulie – 16-15

Bilanț Iunie – 19-11

Bilanț Mai – 21-10

Bilanț Aprilie – 15-15

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie – 19-9

Bilanț Ianuarie – 10-21

Bilanț Decembrie – 18-13

Bilanț Noiembrie – 14-16

Bilanț Octombrie – 17-14

Bilanț Septembrie – 16-14

CâștigatePierdute


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:00!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.60 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Winmasters.


Winmasters a evoluat mult în ultimii ani, așa cum ar trebui să o facă orice brand dacă vrea să țină pasul cu nevoile pariorilor.

Interfața Winmasters este una bine organizată și îți permite să accesezi cu ușurință evenimentele sportive căutate atât din lista cu sporturi și competiții aflată pe coloana din stânga cât și utilizând funcția de căutare a evenimentelor sportive dispusă în colțul din stânga sus. Pentru a utiliza această opțiune este suficient să tastezi numele echipei sau al jucătorului și vor fi afișate toate evenimentele la care subiectul participă.


Winmasters Recenzie

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe