Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul zilei din fotbal 02-05-2021 - Claudiu Hood

Meciul zilei din fotbal 02 Mai 2021 are loc în România, în Liga 1, unde golurile nu vor lipsi în mod normal. Vă recomand o cotă 1.50 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Baumbet. Pariază Acum sau Profită Live!
dinamo
Meciul zilei din fotbal
May 02,2021
6:30 PM

Meciul zilei din fotbal 02-05-2021 –Baumbet

O cotă 1.50 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Baumbet. Un eveniment pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.


meciul zilei hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 20:00

 Baumbet


 Viitorul-Dinamo este evenimentul ce îl aștept cu mare interes. 

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de șuturi sau goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Viitorul este cotată cu 2.35 la Unibet, egalul este cotat cu 3.15 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Dinamo este cotată cu 3.40 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.

Viitorul se poate mulțumi cu un egal, Dinamo București are nevoie de cele 3 puncte puse în joc, nu ar fi rău nici un egal – totuși pentru gruparea din Ștefan cel Mare sunt necesare cele 3 puncte, sunt vitale chiar.

Dinamo a reușit să înscrie doar 1 gol în urma ultimelor 5 deplasări efectuate.

Dinamo cu doar două victorii înregistrate în urma ultimelor 15 meciuri disputate.

12 goluri au marcat cei de la Viitorul în poarta celor de la Dinamo în urma ultimelor 4 întâlniri directe disputate la Viitorul.

Viitorul fără egal înregistrat în urma ultimelor 8 meciuri disputate.

Viitorul stă mai bine în subsolul clasamentului, Dinamo se află într-o situație grea, Iași a reușit să se impună și devine tot mai echilibrată situația în zona mișcătoare a retrogradării.

8 goluri marcate total în urma ultimelor 2 meciuri directe. Azi mă aștept să avem între 2 și 4 goluri înscrise total, nu contează cine înscrie pentru acest pont.Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 

Fiecare cotă are șanse mari de reușită, dacă analizați evenimentele individual.

O cotă 1.50 ce sper să vă fie cu folos! Să înregistrăm un nou succes împreună!

Ia o cotă 1.30-1.35 și formezi o cotă 2 personalizată, un meci de la mine, unul de la tine!ponturi hood


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul