Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul Zilei - 01-03-2023 - Claudiu Hood

Manchester United - West Ham este evenimentul evidențiat al zilei. Vă recomand o cotă 1.90, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Pariază Acum sau Profită Live!
manchester united
Meciul zilei din fotbal
March 01,2023
9:45 PM

Meciul zilei din fotbal 01-03-2023 –Superbet


ÎNSCRIE-TE LA SUPERBET ȘI JOACĂ EVENIMENTELE EVIDENȚIATE


O cotă 1.90 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Superbet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Manchester United – West Ham este evenimentul zilei –  01/03/2023.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la Man. United este cotată cu 2.25, egalul este cotat cu 3.55 și o potențială victorie a celor de la West Ham este cotată cu 3.50 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Superbet.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:45!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.90 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online  Superbet.


Superbet a avut grijă să își asigure o reputație în mediul offline, astfel că la trecerea și în online, avea deja o bază de jucători destul de mare. Investițiile în site n-au făcut decât să atragă noi jucători, care și-au dorit să mizeze la o casă de pariuri care alocă spre pariere sute de evenimente zilnic.

Comunitatea Superbet este în creștere de la o zi la alta, prin aplicația de mobil puteți urmări bilete de la alți utilizatori sau de la persoane celebre care promovează brand-ul. Pe social media echipa Superbet este activă în fiecare zi și promovează ofertele dar și cele mai mari câștiguri de la clienți.

În peste 15 ani de existență pe piața autohtonă, Superbet a avut timp să-și procure o bază solidă de clienți fideli. Asta datorită serviciilor oferite. La puncte forte, putem să trecem lejer promoțiile oferite, pariurile speciale sau diversitatea sporturilor prezente în ofertă. Toate acestea fac din Superbet un brand ce face parte din top case pariuri online de la noi din țară.Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe