CFR Cluj si Malmo vor sta la cutie - Vlad

Ponturi Champions League - CFR si Malmo vor oferi un duel fizic - In seara aceasta in Gruia, CFR Cluj isi joaca prima sansa la calificarea in runda urmatoare a UEFA Champions League. Acestia cu siguranta nu vor avea o misiune facila, intrucat echipa suedeza este una care stie sa-si arate coltii pe faza ofensiva.
Speciale
CFR Cluj vs Malmo FF
July 24,2018
19:00 PM

CFR Cluj (Rou)CFR Cluj vs Malmo FFMalmo FF (Swe)

Stadionul „Dr. Constantin Radulescu” din Gruia va gazdui astazi mansa tur a dublei CFR Cluj – Malmo FF in vederea turului secund din calificarile pentru editia 2018-2019 a UEFA Champions League.

Care echipa isi va asuma mai multe riscuri?

CFR Cluj vs Malmo

  • Chiar daca reprezinte poate un nume nou pentru fotbalul romanesc si echipele noastre, Malmo FF a fost prezenta pe scena calificarilor in competitile europene in ultimii ani si a reusit rezultate destul de notabile si intorsaturi multe de scor. De fiecare data aceste „remontade” s-au petrecut cand Malmo a pierdut primul meci in deplasare. Drept exemplu, dupa o infrangere cu 4-2, au castigat 2-0 acasa. Mai apoi, dupa o infrangere 2-0 in deplasare, au reusit un 3-0 acasa si deloc de neglijat si faptul ca acestia au fost prezenti in grupele UCL doua sezoane consecutive (2015-2016 si 2014-2015).
  •  Un numitor comun in randul echipelor nordice reprezinta fazele fixe. Acelasi lucru „din pacate” desavarseste si atacurile echipelor romanesti. Vom vedea cu siguranta un joc arhi-tacticizat si fragmentat din plin de ambele parti. Miza este una foarte mare si nicio echipa nu-si permita greseli grave in aceasta prima mansa. CFR are o medie de peste 16 faulturi pe meci in ultimele meciuri din Liga 1 Betano, pe cand Malmo FF a inregistrat un numar destul de mare de faulturi in dubla cu Drita din prima etapa de calificari (15 in tur si 22 in retur).

Miza 1: 7.5/10

Miza 2: 7/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul