Meciul zilei: Antalyaspor - Kayserispor - Raul Dezmirean


Cu incepere de la ora 12:30, avem primul meci al zilei din Turkey Super Lig, Antalyaspor – Kayserispor. Meciul se va desfasura pe ” New Antalya Stadium ” si va conta pentru etapa cu numarul 22 din Turkey Super Lig.

AntalyasporAntalyaspor este pe locul 15 in campionat, cu doar un punct mai mult decat primul loc retrogradabil. Antalyaspor a avut rezultate foarte proaste si conducerea clubului a decis sa schimbe antrenorul si a fost instalat la echipa Hamza Hamzaoglu. Echipa a castigat primul meci cu antrenorul Hamzaoglu pe banca, 3-1 acasa cu Yeni Malatyaspor. Antalyaspor a dominat jocul cu Malatyaspor, si-a creat ocazii de a marca gol si asa au castigat primele 3 puncte din acest an 2018. In urmatorul meci cu Galatasaray, lucrurile nu au fost ca in primul meci si Antalyaspor a pierdut 3-0 meciul pe „Türk Telekom Stadium”. Fundasul central Johan Djourou care e jucat la Arsenal si Hamburger a revenit dupa o accidentare de 2 luni si poate juca maine cu Kayserispor.

Accidentati / Suspendati: William Vainqueur, Salih Dursun, Zeki Yildirim, Moestafa El Kabir, Maicon

AntalyasporKaplan – Nizam – Angelo – Celutska – Sangare – Ozmert – Charles – Aytac – Kadah – Danilo – Gural

KayserisporKayserispor este pe locul 5 in Turkey Super Lig, la doar 5 puncte in spatele lui Besiktas. Echipa antrenata de Marius Sumudica a inceput foarte bine sezonul, iar patronul echipei i-a impus un obiectiv sa termine pe un loc de Europa League. Cu siguranta acest obiectiv va fi greu de indeplinit, deoarece Kayserispor a facut 20 transferuri in acest sezon si jucatorii nu se cunosc foarte bine intre ei. Antrenorul Marius Sumudica si-a demonstrat calitatile pe care le are si echipa a obtinut cateva puncte importante. In ultimul meci oficial, Kayserispor a terminat la egalitate 1-1 cu Sivasspor. Kayserispor joaca mereu un sistem 4-2-3-1, cu Badji si Cinaz mijlocasi centrali, prin care echipa doreste sa aiba legatura intre fundasi si atacanti.

Suspendat: Thiago Lopes

Kayserispor – Silviu Lung – Sapunaru – Kucher – Kana-Biyik – Turan – Badji – Cinaz – Vural – Turuc – Mendes – Umut Bulut

Consider ca Kayserispor are prima sansa in acest meci si este favorita. Marius Sumudica cunoaste stilul de joc si jucatorii lui Antalyaspor deoarece a castigat de 3 ori impotriva lor la 2 goluri diferenta. Cred ca Kayserispor va juca la fel ca in celelalte 3 meciuri si nu va pierde.

Pronostic: Egal sau victorie Kayserispor

Cota 1.40