Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul Nopții - 31-05-2023 - Claudiu Hood

Vă propun evenimentul evidențiat al serii Sevilla - AS Roma, cu start la ora 22:00. Vă recomand o cotă 1.50, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betfair. Pariază Acum sau Profită Live drag prieten, urmăritor!
sevilla
Meciul nopții din fotbal
May 31,2023
10 PM

 Meciul nopții din fotbal 31-05-2023 – Betfair


ÎNSCRIE-TE LA BETFAIR ȘI JOACĂ EVENIMENTELE EVIDENȚIATE 


Cotă 1.50 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Betfair. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Sevilla – AS Roma – Evenimentul evidențiat al serii – 31/05/2023

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 LIVE– o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 3.20, egalul este cotat cu 2.90 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 3.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓  Bilanț 22-7 – Luna MaiLive poți profita pe seama unor cornere executate pe final de eveniment, minim 2 cornere între minutul 75 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat după minutul 60, indiferent de scorul înregistrat în acel moment, gol înscris de oricine.

Live poți profita printr-un potențial gol marcat în ambele reprize.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți! 

Cotă 1.50 folosind oferta operatorului de pariuri sportive online BETFAIR, să vă fie cu folos! ⇓⇓ CUM SĂ FOLOSEȘTI BETFAIR EXCHANGE ⇓

Învață bazele pariatului pe Exchange sau îmbunătățește-ți cunoștințele cu aceste tutoriale scurte – CLICK AICI!

Betfair Exchange le permite clienților să parieze unii împotriva altora, și nu împotriva unei case de pariuri tradiționale. Asociind clienții, în loc să ia riscul asupra sa, Exchange oferă opțiunea de a plasa pariuri „contra”, pariind că ceva nu se va întâmpla.

Cum funcționează?

Betfair Exchange este cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. Aceasta urmează modelul bursei de valori, dar înlocuiește tranzacționarea de acțiuni cu cote de pariuri pe evenimente din lumea sportului, politicii și divertismentului.

Pe orice piață de pariuri, există două părți ale unui pariu. Pe de o parte, sunt cei care cred că un eveniment va avea loc (pariorii „pro”) și, pe de cealaltă parte, sunt cei care cred ca nu va avea loc (pariorii „contra”).

Pariurile clienților „pro” și ale celor „contra” sunt „confirmate” atât timp cât aceștia sunt de acord cu un preț (o cotă) pentru rezultatul evenimentului.

Fiecare casetă de pe ecranul Betfair arată cotele curente (sus) și lichiditatea disponibilă (banii) (jos).

Casetele albastre reprezintă cotele disponibile pentru pariurile „pro” (pariuri – ceva se va întâmpla), iar casetele roz arată cotele disponibile pentru pariurile „contra” (pariuri – ceva nu se va întâmpla).Exchange este palpitant pentru că totul se desfășoară în timp real, cu cote care fluctuează constant, pe măsură ce pariurile sunt oferite și confirmate. Casetele albe din stânga și din dreapta cotelor „pro” și „contra” evidențiază toate cotele care așteaptă să fie confirmate.

Deci, în cazul în care cota dorită nu apare sau există doar o sumă mică de bani disponibilă pentru pariere, reîmprospătează pagina și vezi cum se schimbă cotele.

Sau, și mai bine, stabilește-ți propriile cote și așteaptă ca un alt parior să îți confirme pariul.

Spre deosebire de mulți agenți de pariuri, Exchange îți va arăta toate regulile pentru o anumită piață; trebuie doar să apeși pe pictograma „i” din stânga sus.

Dacă vizualizezi o pagină de „cupon” cu un număr de piețe incluse pe mobil, va trebui să comuți la modul de vizualizare orizontal / să întorci telefonul pentru a vedea cotele „contra”.

Spre deosebire de agențiile de pariuri tradiționale, care oferă o cotă fixă, Betfair Exchange le permite clienților să solicite o cotă mai bună, dacă cea oferită nu le place.

O piață Exchange va afișa cotele oferite în orice moment în casetele albastre („pro”) și roz („contra”).

Pentru a solicita o cotă mai bună (cunoscută și ca „trimiterea unei comenzi”), pur și simplu faci click pe cotă, dar modifici cota manual, folosind săgețile de pe tastatură.

Pariul tău va fi plasat pe piață și în cazul în care este acceptat de un alt client, va fi confirmat la cota respectivă.


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni, urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe