Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul nopții din fotbal - 25-06-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al serii este reprezentat prin Austria U19 - Serbia U19, cu start la ora 21:00. Vă recomand o cotă 1.50, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul nopții din fotbal
June 25,2022
9 PM

Meciul nopții din fotbal 25-06-2022 – Sportingbet


O cotă 1.50 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Austria U19 – Serbia U19 este evenimentul evidențiat al nopții 25/06/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 2.75, egalul este cotat cu 3.80 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 2.55 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Sportingbet.


Ultimele 6 Luni

Bilanț Iunie – 15-9

Bilanț Mai – 17-14

Bilanț Aprilie – 12-18

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie– 21-7

Bilanț Ianuarie – 18-13

CâștigatePierduteAșa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:00!


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.50 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Sportingbet.


Sportingbet este una dintre cele mai apreciate de către pariorii din România. Bogăția ofertei joacă un rol destul de important în această apreciere, însă nu numai acest aspect determină utilizatorii să se înregistreze la Sportingbet. Transmisiunile sportive sunt și ele apreciate.

Acest brand nu operează doar în România, este activ în mai multe țări importante din Europa, inclusiv în Anglia. Sportingbet este cunoscut la nivel internațional și acest lucru nu face decât să ne garanteze siguranță atunci când jucăm aici, de la pariurile plasate și validate într-un ritm rapid până la retragerile fără probleme.


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul