Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul nopții din fotbal - 23-04-2021 - Claudiu Hood

Meciul nopții din fotbal are loc în America de Sud, prin evenimentul River Plate - Corinthians cu începere la ora 03:30. Vă recomand un pronostic cotat cu 2.00, folosind oferta operatorului 888Sport. Pariază Acum sau Profită Live!
Corinthians
Meciul nopții din fotbal
April 23,2021
3 30 AM

Meciul nopții din fotbal 23-04-2021 – 888Sport

O cotă 2.00 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

River Plate – Corinthians este evenimentul evidențiat al nopții.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a celor de la River Plate este cotată cu 5.50 la Winmasters, egalul este cotat cu 3.60 la 888Sport iar o potențială victorie a celor de la Corinthians este cotată cu 1.6în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Betfair.


meciul noptii hood


Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 03:30


Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate pe final de evenimente, minim două cornere între minutul 75 și fluierul final.

River Plate din Paraguay – a nu se confunda cu marele River Plate.

Corinthians pornește ca favorită și mă aștept să nu piardă evenimentul, astfel mergem pe o șansă dublă x2, pe minim 2 goluri marcate total în meci și pe minim 8 cornere executate total în eveniment.

Un pariu personalizat cotat cu 2.00, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport, accesând butonul Creare Pariu.


O cotă 2.00 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online 888Sport.

O să încercăm să profităm și live pe seama acestui eveniment.

River Plate cu doar 3 victorii obținute în urma ultimelor 19 meciuri disputate.

River Plate a primit minim 2 goluri/eveniment în urma ultimelor 5 jocuri încheiate.

Oaspeții se prezintă mai bine, categoric. Cu o singură înfrângere suferită în urma ultimelor 13 jocuri încheiate.

Se poate profita live pentru cei ce urmăresc meciurile nocturne, matinale sau plasezi exact cum am recomandat și dimineață vezi dacă am câștigat primul meci al nopții din 2021.

Proiect ce îl ofeream în perioada 2012-2018.

Să înregistrăm un nou succes împreună dragi prieteni,urmăritori!


River Plate – Corinthians este evenimentul evidențiat al nopții.În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă ai nevoie să alegi un operator, discutăm și identificăm care se pliază stilului tău!

Contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza ce vă permiteți să o pierdeți! 


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online 888Sport, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Aici includem și ponturi pariuri antepost, care în ultima vreme atrag tot mai mulți români. Un punct forte important în alegerea acestei case de pariuri este aplicația pe care 888sport ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. O platformă asemănătoare celei de la Unibet!


Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul