Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul Nopții Unibet - 22-11-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al nopții este reprezentat prin Franța - Australia, cu start la ora 21:00. Vă recomand o cotă 1.80, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Meciul nopții din fotbal
November 22,2022
9 PM

Meciul nopții din fotbal 22-11-2022 – Unibet


Bonusul acordat de către Unibet este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere +222 Rotiri Gratuite la sloturile EGT + un Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu de 22 RON

Promoția este valabilă în perioada 21 Noiembrie 2022 – 9 Ianuarie 2023.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet.
– Ai cel puțin 18 ani.
– Reședința ta este in România.
– Prima ta depunere este de minim 25 RON.


CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.80 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

Franța – Australia este evenimentul evidențiat al serii 22/11/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a francezilor este cotată cu 1.30, egalul este cotat cu 6.00 și o potențială victorie a selecționatei Australiei este cotată cu 13.00 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Bilanț Noiembrie – 15-6

Bilanț Octombrie – 18-13

Bilanț Septembrie – 20-10

Bilanț August – 21-10

Bilanț Iulie – 24-7

Bilanț Iunie – 20-10

Bilanț Mai – 17-14

Bilanț Aprilie – 12-18

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie– 21-7

Bilanț Ianuarie – 18-13

CâștigatePierdute


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 21:00!


Franța are capacitatea să înscrie în ambele reprize și cota se duce peste 2.00. Merg însă pe un pariu special – Mbappe și Griezmann împreună execută minim 3 șuturi pe poartă în absența lui Benzema.

Franța este o altă candidată la câștigarea trofeului!

Întâlnesc în prima rundă un adversar aparent facil, sunt curios dacă selecționatele favorite la victorie vor marca multiple goluri în prima rundă.

Franța cu o singură victorie obținută în urma ultimelor 6 jocuri disputate.

2-0 înfrângere cu Danemarca, 2-0 victorie cu Austria, înfrângere cu Croația 0-1.

Egal 1-1 cu Austria, din nou un egal 1-1 cu Croația, înfrângere 1-2 cu Danemarca.

Putem asista la un scenariu asemănător – Anglia – Iran și acolo am menționat faptul că britanicii veneau după o serie negativă și vor spăla acea rușine, posibil ca și Franța să se impună categoric în această primă rundă!

Să spunem că s-au menajat pentru mondial și vor arăta mult mai bine, fiindcă 1 victorie, 2 egaluri și 3 înfrângeri nu este un raport care să aducă Franței cinste!

Australia nu are amintiri frumoase în urma ultimelor 2 întâlniri directe cu selecționata fotbalului din hexagon, 8-1 golaveraj pentru Franța. Vom vedea dacă selecționata hexagonului o să înscrie goluri multiple sau dacă vom asista la o surpriză cu goluri însă înscrise.

Australia calificată în 2006, 2010, 2014 și 2018 la mondial – face parte și din acest turneu final și o să vedem cum îl începe în fața deținătoarei cupei mondiale Franța!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.80 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentăm și BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni,urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe