Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Meciul Nopții Unibet - 03-12-2022 - Claudiu Hood

Evenimentul evidențiat al nopții este reprezentat prin CS Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948, cu start la ora 19:00. Vă recomand o cotă 1.56, folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Pariază Acum sau Profită Live!
Ponturi pariuri - CS Universitatea Craiova vs CSMS Iasi - Liga 1
Meciul nopții din fotbal
December 03,2022
7 PM

Meciul nopții din fotbal 03-12-2022 – Unibet


Bonusul acordat de către Unibet este de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON la prima depunere +222 Rotiri Gratuite la sloturile EGT + un Pariu Gratuit cu funcția Creare Pariu de 22 RON

Promoția este valabilă în perioada 21 Noiembrie 2022 – 9 Ianuarie 2023.

1) Esti eligibil pentru bonus dacă:

– Nu ai un cont deschis la Unibet.
– Ai cel puțin 18 ani.
– Reședința ta este in România.
– Prima ta depunere este de minim 25 RON.


CUNOȘTI BONUSUL – ÎNSCRIE-TE – PLASEAZĂ – CÂȘTIGĂ


O cotă 1.56 recomandată folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet. Meci pe seama căruia o să încercăm să profităm și live evident în cadrul grupului de facebook Hood Friends DLT.

CS Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este evenimentul evidențiat al serii 03/12/2022.

Dacă nu vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe numărul total de goluri și vrei să te axezi pe seama unui pariu bazat pe soliștii 1 x sau 2 – o să îți enumăr unde poți observa cotele cele mai mari de pe piața online.

O potențială victorie a gazdelor este cotată cu 1.81, egalul este cotat cu 4.00 și o potențială victorie a oaspeților este cotată cu 5.30 în cadrul ofertei operatorului de pariuri sportive online Unibet.Așa ar trebui să arate biletul tău – cum îl menționez mai jos în poză! ⇓⇓⇓Bilanț Decembrie – 2-0

Bilanț Noiembrie – 19-11

Bilanț Octombrie – 18-13

Bilanț Septembrie – 20-10

Bilanț August – 21-10

Bilanț Iulie – 24-7

Bilanț Iunie – 20-10

Bilanț Mai – 17-14

Bilanț Aprilie – 12-18

Bilanț Martie – 17-14

Bilanț Februarie– 21-7

Bilanț Ianuarie – 18-13

CâștigatePierdute


Poți plasa acest bilet la pariuri până la ora 19:00!


Gazdele ocupă locul 4 și au obținut 3 puncte mai multe decât FCSB care se află pe locul 5, FCSB însă cu un joc mai puțin disputat. Astfel CS U Craiova ca să păstreze cât mai mult distanța față de FCSB trebuie să se impună în acest meci și pornesc ca favoriți.

Gazdele ocupă astfel locul 4, cu 32 puncte câștigate în urma celor 18 runde încheiate.

Oaspeții ocupă locul 15, penultimul loc în clasamentul la zi, cu 16 puncte obținute în urma aceluiași număr de etape disputate.

Mă aștept ca gazdele să înscrie cel puțin 1 gol în meci și să avem cel puțin 5 cartonașe total în meci arătate.

Astfel am putea înregistra un nou succes în cadrul articolului Meciul Nopții, am ajunge la un 3-0 bilanț în Decembrie și ne putem îndrepta spre a 11 a lună reușită a lui 2022!

Alături de cele 2 meciuri de la mondial – acest meci merită a fi urmărit, atmosferă în tribune, derby și jucători focusați să câștige toate punctele puse în joc. Gazdele pentru a își îmbunătăți statul de favorită la podium, oaspeții pentru a ieși din zona retrogradării!

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 15 și pauza evenimentului.

Live poți profita pe seama unui potențial gol marcat între minutul 60 și fluierul final.

Live poți profita pe seama unor cornere executate, pe final de eveniment, minim 2 între intervalul 75 – fluierul final.
În cazul în care ai nevoie de sfaturi suplimentare contactează-mă prin messenger în cadrul profilului personal de facebook – Claudiu Hood!

Luați fiecare articol, listă ca un material spre a vă inspira, nu plasați orbește după nimeni, plasați doar dacă vă place varianta propusă! Profitați live!

Plasați doar miza pe care vă permiteți să o pierdeți!

Cotă 1.56 propusă folosind oferta operatorului de pariuri sportive online Unibet.


Foarte mulți români au ales și vor mai alege casa de pariuri sportive online Unibet, una care dispune de foarte multe avantaje. Cel mai important avantaj pare a fi bogăția ofertei, fiindcă să fim serioși, dacă o casă de pariuri nu prezintă o ofertă bogată, sunt șanse reduse ca ea să atragă utilizatori în masă.

Foarte importantă este și aplicația pe care Unibet ne-o oferă pentru dispozitivele mobile, atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru iOS. Transmisiunile live reprezintă și ele un punct major de atracție pentru cei ce se decid să aleagă operatorul acesta.


Avem bucuria să îți prezentăm și BETSHARE, funcția care îți permite să personalizezi și să distribui biletul tău la pariuri pe conturile de Social Media. Mondialul e momentul ideal să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare!

Cum funcționează?

  • În primul rând, trebuie să plasezi un pariu pe orice sport
  • Apoi accesezi secțiunea ”Istoric pariuri”, unde vei regăsi biletele tale, plus iconița BETSHARE pe care trebuie să apeși
  • Astfel vei avea posibilitatea să îți personalizezi biletul tău la pariuri cu diverse fundaluri, tematici, texte și emoji-uri.
  • După ce ți-ai stilizat biletul, apasă butonul SHARE pentru a salva imaginea în galeria foto, sau pur și simplu poți să o postezi direct pe Facebook, Instagram, Twitter sau WhatsApp.
  • Nu uita să ne dai tag nouă și prietenilor tăi, pentru a-i provoca!

 – U and Unibet – Claudiu Hood  –


Claudiu Hood - Recomandări zilnice din 2006!

Vă urez mult succes și inspirație dragi prieteni, urmăritori!

Plasează pariul

Meciuri de fotbal astazi

Vezi mai multe