Meciul zilei: Manchester United vs Tottenham

Old Trafford găzduiește în această seară de la ora 22:00 ultima partidă din runda cu numărul 3 din Premier League, iar cu siguranță arena va fi plină deoarece vom avea parte de un duel extrem de tensionat care cu siguranță va stârni mare interes în rândul suporterilor. Manchester United și Tottenham urmează să se lupte pentru cele trei puncte în această seară, spectacolul fiind garantat de cele două formații.
united tottenham

Manchester United era favorită zilele trecute conform caselor de pariuri, dar în acest moment situația se află într-o balanță destul de egală deși în cauză tot aceasta rămâne ușor cu prima șansă. Diavolii roșii sunt priviți destul de incert pentru acest joc deoarece reprezentațiile din partidele anterioare nu au fost deloc convingătoarea pentru bookmakeri și specialiști. Dubiile sunt reflectate în cele două rezultate contra celor de la Leicester și Brighton. Deși primul joc l-au câștigat cu 2-1 pe teren propriu, atitudinea jucătorilor lui Jose Mourinho a fost delăsătoare. Aceasta și-a găsit momentul cel mai nepotrivit să apară și în etapa a doua, rundă care a fost marcată destul de tare pe formația portughezului, pierzând la Brighton cu scorul de 3-2, cutremurând începutul de sezon.

Tottenham vine pe Old Trafford cu dorința de a bifa un rezultat pozitiv pentru a continua start-ul acesta excelent de sezon. Spurs a reușit să înceapă noul campionat într-o formulă identică cu cea de anul trecut, omogenitatea fiind cheia conducătorilor lui Tottenham care speră ca în cele din urmă această formație să aibă un moment de glorie pe plan intern sau european deoarece ritmul începe să fie din ce în ce mai solid, ajungând într-un final la o formă maximă care îi poate permite să spere la rezultate mult mai notabile. În acest moment, Tottenham a reușit două victorii extrem de importante contra celor de la Newcastle și Fulham. Deși a obținut 6 puncte, marcând 5 goluri în aceste jocuri, apărarea celor de la Tottenham a cedat în fiecare partidă, dovedind că lucrurile stau destul de slab în acel compartiment, iar Pochettino va fi nevoit să schimbe ceva din acest punct de vedere.

Istoria partidelor de pe Old Trafford nu este una chiar atât de încurajatoare pentru fanii lui Tottenham care din păcate nu a mai reușit să câștige pe Teatrul Viselor de cca 4 ani, trecând de atunci 5 jocuri în care Spurs a reușit să înscrie doar odată. Orgoliul echipei lui Mourinho ar trebui să se vadă și să reușească un rezultat pozitiv, fiind convins că va izbuti acest lucru. Voi miza pe victoria lui United care va avea nevoie și de șansă în această partidă.

Pronosticuri Levante - Sevilla