Meciul zilei: Juventus vs Lazio

Nici nu am început bine noul sezon de Seria A, iar derby-urile continuă și în etapa a doua, fanii campionatului italian fiind în delir din această privință. Cel mai important joc al zilei este cel dintre Juventus și Lazio, programat de la ora 19:00 pe Allianz Stadium. Torinezii și lazialii promit un joc spectaculos la fel ca în prima partidă din acest sezon, mai ales că Ronaldo simte că poate da lovitura chiar la Torino.
juventus lazio

Juventus se află în postura de favorită în această seară fiind de altfel campioana Italiei, primind de altfel pe merit această titulatură dacă stăm să privim la lotul acestei formații. Torinezii, antrenați de la margine de cel mai bun antrenor italian în exercițiu, Masimmiliano Allegri, sunt pregătiți să realizeze un nou sezon bun în Italia, iar la finalul lui să aducă un nou titlu de campioană. Venirea lui Cristiano Ronaldo a stârnit o sumedenie de reacții în presă care a apreciat enorm venirea portughezului la clubul torinez, fiind o mutare așa cum redau italienii ca fiind atât de imagine cât și cu scopul de a reabilita fotbalul italian. În primul joc de la Verona, Juventus a trăit emoții uriașe, fiind convinsă cu 2-1 încă din minutul 51, iar o întoarcere de scor se vedea extrem de dificil de realizat. Aceasta a venit în cele din urmă grazie golului din ultimul minut a lui Bernardeschi, Cristiano ne reușind să marcheze niciunul gol în această dispută și este convins că primul joc de la Torino va aduce și prima sa reușită pentru Bătrâna doamnă.

Lazio vine pe Allianz Stadium cu gândul să obțină un rezultat pozitiv care să îi permită să urce câteva poziții în clasament, fiind nevoită să realizeze acest lucru deoarece jocul anterior nu s-a dovedit a fi un succes pentru clubul roman. Formația condusă de tânărul antrenor Simone Inzaghi este nevoită să refacă atmosfera bună la club după suferința trăită de suporteri în ultima etapă contra Interului care le-a furat locul de UCL. Lazio simte că poate îndrepta aceste lucruri, dar odată cu trecerea timpului. Din păcate, start-ul nu a fost unul de aplaudat pentru laziali care nu au reușit să debuteze cu dreptul în noul sezon, jucând chiar primul derby al campionatului contra lui Napoli, scor 1-2 în favoarea echipei lui Ancelotti. Lipsa lui Felipe Anderson s-a simțit destul de tare pe benzi unde Lazio nu prea a reușit să se impună în fața napoletanilor.

Vom avea parte de un duel între doi grei ai Italiei, Masimmiliano Allegri și Simone Inzaghi dorind să obțină un rezultat pozitiv în această dispută, antrenorul campioanei având totuși mai multă experiență atât la nivel propriu cât și la cel colectiv unde echipa sa are toate șansele să câștige. Voi miza astfel pe o victorie a torinezilor care au capacitatea chiar să înscrie minim 3 goluri în poarta lui Lazio.

Pronosticuri West Ham - Chelsea