Meciul zilei: Italia vs Polonia

Duelul cel mai încins al acestei seri este cel dintre Italia și Polonia ce are să se dispute de la ora 21:45 pe Stadio Renato Dall'Ara din Bologna. Cele două selecționate nu par să fie de valori apropiate dacă stăm să analizăm puțin loturile, dar situația acestor vremuri spune cu totul altceva, iar cu siguranță un echilibru va exista pe alocuri dacă nu chiar pe toată întreaga partidă.
italia polonia

Italia, antrenată de către Roberto Mancini, fostul antrenor al lui Manchester City și Inter care a fost adus în locul lui Ventura, a trăit poate cea mai grea suferință din ultimul deceniu și poate chiar mai mult, în toamna anului trecut când nu a reușit să se califice la Mondialul din Rusia și iată cum italienii au privit turneul final de la televizor, fiind o dezamăgire foarte mare chiar și pentru un iubitor de fotbal care se obișnuise cu Squadra Azzura în grupele unei asemenea competiții de elită. După barajul pierdut în fața Suediei, lucrurile au luat o altă întorsătură, disputând o serie de ceva amicale pentru a încerca să se formeze o echipă cât se poate de competitivă pentru această campanie de calificare. Din păcate, Italia trece printr-o reconstrucție a lotului de la națională care are nevoie de un alt suflu și o altă atitudine în teren pentru a izbuti lucruri pozitive. Argentina și Franța s-au impus în fața albaștrilor, iar olandezii au scos doar o remiză împotriva acestora chiar în vara acestui an.

Polonia începe și această campanie de calificare din postura de outsider al acestei partide conform caselor de pariuri. Deplasarea de la Bologna speră polonezii să fie încununată cu un rezultat pozitiv la finalul jocului deși lucrurile nu par deloc simple pentru naționala alb-roșie care va avea mult de tras pentru un asemenea obiectiv. Polonezii au avut parte de o vară destul de tumultoasă după ce campania pentru mondiale a fost un real succes. Parcursul din Rusia nu a fost deloc pe suporterilor și a federației care nu s-ar fi gândit la o asemenea prestație a favoriților care aveau mari șanse și suport din partea tuturor că vor reuși lucruri mărețe. Ca urmare a rezultatelor dezamăgitoare, selecţionerul Adam Nawalka a fost demis. În locul lui a fost adus fostul antrenor al lui Wisla Plock, Jerzy Brzeczek. Acesta încă nu şi-a văzut jucătorii la lucru, ne având până în acest moment niciun test, dar se va putea baza pe toate starurile acestei selecționate.

Bookmakerii oferă pariorilor cote destul de dezechilibrate între cele două selecționate, Italia fiind privită cel mai de sus în această confruntare, deși lotul Squadrei Azzura nu este unul atât de extraordinar precum cel din urmă cu câțiva ani. De aceea, voi merge pe un rezultat în care ambele vor reuși să marcheze, iar finalul să împartă punctele între cele două naționale.

Pronosticuri West Ham - Chelsea