Meciul zilei: Astra vs CFR Cluj

Giurgiuvenii lui Gheorghe Mulțescu vor avea un joc extrem de dificil pe teren propriu în compania clujenilor lui Conceicao începând cu ora 21:00 pe stadionul Marin Anastasovici. Astra și CFR sunt pregătite de o partidă spectacol așa cum au obișnuit în ultimele partide directe, mai ales din punct de vedere al numărului de reușite.
astra cfr

Astra Giurgiu pare să aibă un alt suflu de când cu schimbarea lui Marius Măldărășanu și venirea lui Gheorghe Mulțescu la echipă, dar ca orice formație românească, nimic bun nu este nelimitat ci limitat. Fostul rapidist a lăsat echipa fără înfrângere în campionat însă cu multe egaluri și foarte puțină dorința de a forța mai multe puncte. Astra se află pe locul 3 cu 17 puncte, având un golaveraj de 13 la 6, unul decent pentru o formație care are ca obiectiv play-off-ul. După două jocuri incredibile reușite în fața celor de la Gaz Metan și Dinamo, ambele câștigate de altfel, a urmat un duel extrem de diferit din punct de vedere al atitudinii, și iată cum constănțenii reușesc să le bifeze prima înfrângere astralilor.

Echipa probabila Astra: Iliev – Butean, Crisan, Bejan, Belu – Biceanu, Rosu – Llullaku, Moise, Bahamboula – Begue

100% până la 500RON
Pariază acum

CFR Cluj trebuie să își apere titlul de campioană izbutit în sezonul precedent, dar iată cum marea deținătoare a trofeului are mari carențe în ce privește atitudinea și valaorea din teren a jucătorilor. Totuși vorbim de un nivel extrem de slab în România ca joc, dar iată că unii străini nu se pot adapta suficient de repede, iar perioada este mică. Clujenii sunt pe locul 4 cu 17 puncte, fiind la doar 4 de liderul FCSB. Situația nu este deloc așa de sperioasă conform clasamentului însă jocul lasă mult de dorit pentru o formație de maniera CFR-ului care poate spera la mai multe de la acest sezon. În ultima vreme, ceea ce au reușit clujenii nu putem spune că este ceva notabil însă uite cum apărarea încă funcționează, primind totuși 7 goluri până acum, dar încercând pe cât posibil ca acele goluri să nu conteze prea mult. După victoria de la Hermannstadt cu scorul de 1-0 , a urmat apoi un egal pe teren propriu cu Craiova și iată cum Culio&Co speră la un nou succes la Giurgiu.

Echipa probabila CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Lang, Radu – Djokovici, Males, Culio – Omrani, Tucudean, Paun

Ponturi pariuri și pronostic analizat Astra – CFR Cluj

Cele două formații se întâlnesc de mai bine de 9 ani, anul 2009 fiind cel care a deschis balul acestor partide. Poate cel mai important aspect este faptul că CFR-ul a reușit să învingă până acum la Giurgiu de mai bine de 6 ori. Pronosticul obișnuit poate fi cel bazat pe goluri așa cum ne-au obișnuit atât Astra cât și CFR-ul în ultima vreme, în timp ce pe soliști, forma de moment și încrederea merg pe mâna astralilor care pot sparge gheața și vor reuși să nu piardă iar pe teren propriu în fața clujenilor.

Pont Pariuri România - Serbia