Meciul zilei: AC Milan vs AS Roma

Așa cum ne-a obișnuit, campionatul italian ne oferă încă din start-ul acestui nou sezon o serie de partide așa numite derby-uri care creează o atmosferă extraordinară în rândul fanilor. Și în această etapă a 3-a avem parte încă de un asemenea joc, partidă care se va disputa în această seară de la ora 21:30 pe San Siro unde le vom privi la treaba pe AC Milan și AS Roma, meci ce cu siguranță va trebui să creeze un spectacol fotbalistic pentru a duce tradiția anilor trecuți mai departe.
milan as roma

AC Milan primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie, fiind un lucru destul de important pentru rossoneri care cu siguranță vor încerca să readucă pe chipul fanilor bucuria unei victorii în această seară. Sezonul trecut a fost unul de manieră slab în care aproape niciun lucru nu s-a dovedit bun înafară de calificarea în grupele UEL, dar anul acesta se dorește să se ocupe măcar un loc de UCL deși situația nu s-a schimbat prea mult în rândul lotului și al staff-ului, într-adevăr încercând să se meargă pe omogenitate ceea ce este un lucru ce lipsea formației milaneze de foarte mult timp. Gennaro Gattuso alături de echipa sa au disputat o singură partidă în acest sezon, pierdută de altfel cu scorul de 3-2 pe terenul napoletanilor într-un joc pe care l-au condus o bună bucată de vreme, dar lipsa de concentrare și de șansă a făcut ca rossoneri să nu plece cu niciun punct spre Milano.

AS Roma trece prin momente extrem de dificile la începutul acestui nou sezon și trebuie să își revină cât se poate de repede pentru a nu intra într-o criză din punct de vedere al compartimentului defensiv. Formația lui Eusebio di Francesco va încerca și anul acesta să se lupte la titlu deși îi va fi extrem de dificil, dar speră că cu ajutorul unei șanse destul de mari și a unei concentrări permanente în privința tuturor jocurilor, clasamentul să se desfășoare în favoarea acesteia, fiind întotdeana în primele câteva formații. Start-ul de sezon a adus 4 puncte pentru echipa romană care după succesul destul de categoric pe hârtie în fața torinezilor, scor 0-1, deși ocaziile au curs nestăvilit la poarta acestora, rezultatul este unul destul de blând, totuși romanii fiind mulțumiți în definitiv cu toate cele trei puncte. Etapa trecută au făcut show pe Olimpico în duelul cu Atalanta, tabelă arătând scorul de 3-3, iar echipa romană fiind intrată în ședință la finalul jocului deoarece scorul la pauza acele partide arăta 3-1 în favoarea celor de la Atalanta, un lucru de altfel ne permis la un asemenea club.

Problemele defensive își pun amprenta în acest început de sezon, și cu siguranță vor mai persista câteva etape, de aceea cel mai indicat pronostic în asemenea jocuri este cel pe goluri pentru a evita pariurile pe soliști care sunt destul de greu de anticipat. De aceea, mă aștept la un rezultat cu goluri în ambele porți, iar tabelă să arate la finalul meciului minim 3 goluri, ambele având puterea să de-a lovitura în această seară.

Pronosticuri Levante - Sevilla