Bonus de bun venit la Maxbet


Despre Maxbet

Operator cu state vechi in mediul offline, Maxbet este unul dintre cele mai noi nume atunci cand vine vorba de pariurile online. Licentiata initial in Malta, compania de gambling Maxbet detine sute de cazinouri land-based in tari ca Italia, Belarus, Croatia sau, incepand cu anul 2002 chiar si Romania.

Este un nume foarte des intalnit, fiind suficient sa notam faptul ca exista aproape 50 de cazinouri marca Maxbet doar in Bucuresti.

Asa cum au facut de-a lungul timpului multe cazinouri terestre celebre, si Maxbet a inteles ca viitorul gamblingului este in mediul online, astfel ca si-a luat licenta de functionare in Romania incepand cu 1 ianuarie 2016. Au trecut totusi inca 5 luni pana cand Maxbet sa isi lanseze site-ul de pariuri online.

Bonusul de 50 RON / 10 Euro fara depunere

Venit pe piata in urma multor nume celebre, Maxbet trebuia sa aduca ceva in plus, astfel ca operatorul online a venit cu o oferta foarte rar intalnita in tara noastra: 50 RON bonus fara depozit, prin care clientii care isi deschid si verifica un cont nou primesc 50 RON / 10 Euro (in functie de moneda aleasa la deschiderea contului).

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta oferta este sa iti creezi un cont la Maxbet, sa incarci apoi pe site-ul sau o copie a actului de identitate iar dupa ce contul tau este verificat trebuie sa mergi in sectiunea ,,Contul meu” -> ,,Bonus” si sa introduci codul GRATIS50 in caseta ,,Cod promotional” apoi sa apesi butonul Start.

  • Oferta este valabila doar pana la finalul anului 2017
  • Bonusul primit poate fi utilizat in maxim 7 zile, fiind valabil doar pentru pariuri sportive (nu la cazino)
  • Pentru a fi transformat in bani reali acesta trebuie rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte, la cote de minim 2.00 si maxim 20.00. In cazul pariurilor cu mai multe selectii, fiecare dintre ele trebuie sa aiba o cota de minim 1.50

Bonusul de prima depunere: 100% pana la 900 Ron / 200 Euro

Bonusul acordat de Maxbet pentru prima depunere este unul din cele mai mari de pe piata pariurilor din Romania si se ofera clientilor noi care depun minim 40 RON sau 10 Euro. Partea frumoasa in cazul acestui bonus este faptul ca pentru orice depunere intre 40 si 900 RON vei primi bonusul de 100% instant direct in cont (vezi alte case de pariuri care il acorda in transe, procesul fiind mai complicat).

Pentru a revendica bonusul de bun venit trebuie sa:

Depui minim 40 RON -> mergi pe pagina Maxbet Pariuri Sportive –> Intri în Contul Meu -> click pe tab-ul Bonus -> introduci codul MAXBET100 in caseta ,,Cod Promotional” -> Apesi Start

Deblocarea bonusului

Deblocarea presupune rularea bonusului de 10 ori pe cote de minim 2.00 intr-o perioada de maxim 7 zile din momentul acordarii. Daca alegi sa depui suma maxima eligibila pentru bonus, 900 RON,  vei primi din partea casei inca 900 RON iar rularea sumei totale de 1800 RON se va fi terminat atunci cand vei reusi sa rulezi 18.000 RON.

  • Bonusul obținut trebuie rulat de 10 ori pe 10 pariuri distincte la cote de minim 2.00 in cazul pariurilor simple in timp ce in cazul unui bilet cu mai multe selectii fiecare din ele trebuie sa aiba cota minim 2.00
  • Pariurile cu miza mai mare de 200 RON sau cele plasate pe Sporturi Virtuale nu se ia in calcul la rulajul bonusului
  • Suma maxima ce poate fi transferata la finalul rulajului din soldul bonus in soldul bani reali este 2.000 RON
  • Se aplica doar in cazul persoanelor cu varsta minima 18 ani
  • Oferta este valabila pana la finalul anului 2017

Termenii si Conditiile acordarii pot fi schimbate in orice moment de catre operatorii online astfel ca este indicat sa verificati cu atentie toate detaliile inainte de a va hotari sa aplicati pentru un bonus.