Bilete Pariuri : Duminica se incheie sezonul de tip Pauza Final & 7+ !

Salutare,aici Madalin 😀 ,Duminica incheiem sezonul de tip Pauza Final & 7+,vin sarbatorile si multe campionate din America de Sud s-au incheiat (Continentul pe care il urmaresc de ani intregi),ne mai ramane o singura etapa in Bolivia care se va disputa Duminica,aici aveti lista cu ultimele meciuri pe care le puteti incerca pe Biletele De Pariuri,lista a fost postata inca de Marti AICI.

Bilete Pariuri : Duminica se incheie sezonul de tip Pauza Final & 7+ !

Deja a iesit un meci : Bolivar – San Jose 7+ ( 2-5 final )

Bilete Pariuri : Duminica se incheie sezonul de tip Pauza Final & 7+ !

Indiferent de rezultatele de Duminica,noi incheiem anul 2015 pe plus la categoria Pauza Final & 7+,

binenteles de retinut : an de an am iesit pe plus,anul acesta am prins nenumarate 1/2 2/1 si 7+ si sincer eu personal am scos in total peste 2500 lei si vorbesc strict doar de acest tip de pariuri si nu cred ca am bagat inapoi 2500 numai in 1/2 2/1 si 7+ avand in vedere la ce mize joc eu,deci a fost un an profitabil !

Bolivar – San Jose 7+ l-am combinat cu Turcii,asa cum v-am spus de la inceput,sunt sanse sa iasa si 2 meciuri din aceasta lista.

Bilete Pariuri : Duminica se incheie sezonul de tip Pauza Final & 7+ !

Ne reauzim Duminica.

Madalin !

Netbet

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Bilete Pariuri : Un jucator din Bucuresti a castigat 30.000 de euro ! Un parior a dat lovitura vietii Un jucator din Bucuresti a reusit sa castige un bilet cu 16 evenimente care a fost repetat de inca 3x,pe fiecare bilete are un castig fabulos de peste 34.000 lei ( in ...
Bilete Pariuri : Madalin este pregatit pentru ultima saptamana din 2017 ! Madalin mizeaza pe biletele saptamanii Pentru acesta saptamana avem 2 bilete,cotele finale sunt 5,respectiv 14,incepand de astazi si pana duminica se disputa cate un meci zilnic de pe biletele propus...
Bilete Pariuri : Madalin propune 2 meciuri 1 pauza 2 final ! Madalin mizeaza pe pauza final Pentru astazi avem 2 meciuri 1 pauza 2 final,primul meci incepe la 15:30,iar al 2-lea la 18:30,ambele evenimente sunt din Turcia.