Tenis live stream

Pe locul secund in topul preferintelor romanilor cand vine vorba de sport la TV este tenisul, performantele Simonei Halep din ultimii ani au avut un rol extrem de important in mediatizarea acestui sport. Faptul ca Halep a ajuns numarul 1 si a castigat un Grand Slam nu au fost singurele motive, in general tenisul feminin din Romania a fost mai mereu la nivel inalt. Nu putem sa il uitam pe Horia Tecau care la dublu alaturi de colegul sau a obtinut rezultate notabile.

Exista mai multe categorii de fani ai tenisului in Romania, si nu doar in Romania poate ca peste tot in lume: sunt cei care se uita la acest sport doar cand joaca un roman, sunt cei care se uita pentru ca pur si simplu iubesc acest sport dar mai sunt si cei care vor sa faca bani din urma acestui sport, vorbim evident de pariori.

Tenis live online din turnee de elita

Anul incepe cum nu se poate mai bine cu Australian Open in luna ianuarie, turneu ce se desfasoara din 1905 pe suprafata de Plexicushion, adica hard. Toate meciurile au loc in complexul din Melbourne Park. Pentru o asemenea intrecere premiile sunt pe masura, castigatorul ia 2.000.000$, in total fiind premii de peste 23 de milioane de dolari.

Openul Francez se desfasoara din mai pana in iunie timp de 2 saptamani in capitala Frantei. La inceputuri in 1891 aceasta competitie era una nationala abia in 1925 a fost deschis participantilor din intreaga lume. Cel mai puterni turneu pe zgura a adus mari bucurii romanilor, ultima ora in 2018 cand Simona Halep iesea campioana.

Capitala Angliei, Londra gazduieste in fiecare an la finalul lunii iunie si inceputul lunii iulie Wimbledon, cel mai vechi turneu de Grand Slam, prima editie a avut loc in 1877. Din 2009 pe Terenul Central se poate juca in orice conditii, fie ca e ploaie sau canicula, asta pentru este dotat cu acoperis. Wilmbledon se lauda si cu cele mai mari premii in bani, de 34 milioane de lire sterline.

Americanii nu aveau cum sa lipseasca de pe harta mondiala a tenisului asa ca au venit cu US Open ce se joaca pe ciment. Turneul are loc in lunile august si septembrie in zona Flushing Meadows-Corona Park din New York. Se joaca pe aceasta suprafata din 1978 iar premiile au ajuns in prezent la peste 21.000.000$.