NFL live stream

Noi ii spunem fotbal american dar in SUA si Canada i se spune doar fotbal, seamana cu fotbalul pe care noi il stim foarte putin, insa americanii sunt foarte mandrii si nu vor accepte ca denumirea de football este combinatia cuvintelor "picior" plus "minge" - iar fotbalul american se joaca in mare masura cu mana.

Pentru cei mai multi acest sport este necunoscut, insa ca la orice alt sport in care nu stii regulamentul ti se pare la inceput „ciudat”. Daca incepi sa vezi cateva partide din NFL live streaming si o sa intelegi regulile de baza atunci o sa privesti cu alti ochi fotbalul american. In USA si Canada este cunoscut doar ca fotbal dar noi ii spunem american pentru ca pana la urma acolo se joaca cel mai mult si ar fi incorect sa-i zicem doar fotbal cand „football” este format din cuvintele „picior” si „mingea” – iar fotbalul american se joaca foarte mult si cu mainile.

NBA live online si Super Bowl pe net

Liga Nationala de Fotbal a fost lansata in 1920 de 11 cluburi si este in prezent impartita in 2 conferinte, echipa cu ele mai multe succes este Green Bay Packers care are in vitrina 13 trofee. Cele 32 de formatii care iau parte la NFL  prima data joaca in sezonul regulat care are loc timp de 17 saptamani (o saptamana pauza) iar la finalul acestui pre-sezon incepe play-off la care se califica primele 6 din fiecare conferinta. Toate cele 12 cluburi calificare vor juca intre ele runde eliminatorii pana se ajunge in finala.

Ultimul act se numeste Super Bowl si este cel mai asteptat meci al sezonului, practic se intalnesc cele mai bune competitoare. De ani buni a devenit peste ocean cel mai urmarit evenimente de la TV si este motiv de sarbatoare, nu doar prin jocul in sine dar si prin concertele de la inceput, reclamele scumpe si show-ul de la final. Primul Super Bowl a avut loc pe 15.01.1967 dupa o intelegere intre NFL si AFL, campioana fiecarei ligi trebuia sa vina si sa joace acest joc pentru suprematie.