NBA live stream

Pentru romani nu este tocmai usor sa urmareasca disputele din NBA asta pentru ca ele se desfasoara noaptea (la ora Romaniei). ba mai mult nu este o competitie pe care televiziune noastre sa o transmita. Solutia pentru lipsa de la TV a jocurilor din NBA o reprezinta casele de pariuri care in oferta live stream pentru baschet.

Din cea mai cunoscuta liga de baschet din lume fac parte 30 de echipe, doar una singura fiind din afara SUA, este vorba de Toronto Raptors care vine din Canada. NBA este impartita in 2 conferinte, conferinta de est si conferinta de vest iar fiecare are la randul ei cate 3 divizii ce au in componenta 5 cluburi grupate in functie de zona geografica.

Ce meciuri din NBA poti sa vezi live online

Asociatia Nationala de Baschet a fost infiintata in anul 1946, iar cea mai titrata echipa este Boston Celtics care are in palmares nu mai putin de 17 titluri. Pe langa confruntarile pe puncte care au loc in sezon, anual, in luna februarie are loc un duel amical numit NBA All-Star Game. Asa cum o spune numele cele mai mari staruri din NBA se impart in 2 echipe, in total 24 de jucatori conducand Estul si Vestul.

Cred ca intr-un top al preferintelor romanilor baschetul se situeaza undeva pe locul 5, din pacate acest sport nici nu are o promovare puternica, avem cateva jocuri din Liga Nationala a Romaniei la TV, din Euroliga, insa e ca si cum ne-am uita la fotbal doar la Liga 1, nu am avea acces la UCL sau UEL. Asa este si cu lipsa NBA de la televizor, daca o persoana ar vedea cateva partide cu live stream din NBA cu siguranta s-ar indragosti de acest sport frumos.