MLB stream

Liga Majora de Baseball este o competitie de cel mai inalt nivel ce se disputa in America si a fost infiintata in 1869. La inceput era divizata din echipe din Liga Americana si Liga Nationala, abia in 2000 cele 2 ligi au fuzionat sub o singura conducere.

In Romania fanii baseball-ului sunt foarte rari, insa noi aici pe site ne-am propus sa atingem toate subiectele din sport, chiar si despre sporturi mai putin populare. Daca la noi lumea nu are are contacte din baseball in State este cu totul altceva – milioane de fani urmaresc confruntarile echipelor preferate la TV si de pe stadioane. La noi era si greu sa prinda acest sport daca nici macar nu sunt echipe care practica acest sport.

MLB live online pe internet

MLB este liga profesionista de baseball a SUA si Canadei, este formata din 29 de echipe din SUA si 1 din Canada. Perioada preliminara a sezonului are loc in aprilie – septembrie cu sute de meciuri iar dupa aceaste jocuri cele mai bune 5 cluburi din fiecare 15 a celor 2 zone se califica in pre-sezon iar mai apoi urmeaza World Series. WS este turneu de tip cel mai bun din 7 care dateaza din 1903.

Cea mai buna formatie din MLB este New York Yankees care se lauda cu 27 de cupe insa in ultima perioada nu a mai fost la acelasi nivel, ultima cupa a fost cucerita in 2009. Un nume mare care a fost punct de reper in istoria acestui sport a fost Jackie Robinson, primul jucator de culoare din istoria MLB ce a jucat pentru Brooklyn Dodgers si a fost inclus in Baseball Hall of Fame iar numarul sau pe care l-a purat „42” a fost retras din competitie.