Handbal stream

Singurul sport de echipa din Romania care a facut fata la un nivel european ridicat a fost handbalul. Aici ne referim in special la handbalul feminim, fetele de la nationala au reusit mai mereu sa faca o figura frumoasa la euro sau la mondiale.

Cand vine vorba de cluburi cel mai important la acest moment este CSM Bucuresti, echipa care din primul an in care a jucat in Liga Campionilor a si reusit sa castige trofeul, o performanta cu adevarat uriasa. De atunci la clubul bucurestean s-au plimbat mai multi antrenori si mai multe jucatoare de top din strainatate, tot aici si-a facut revenirea Cristina Neagu in Romania.

Branduri Care Oferă Streaming Live

Meciuri de handbal live online pe net

Daca nu esti doar un fan de ocazie al acestui sport, adica nu te uiti doar cand sunt meciuri tari in Europa la care iau parte echipele romanesti, atunci cu siguranta trebuie sa ai la dispozitie niste resurse pentru a putea vedea si de ce nu, pentru a putea paria pe evenimente interesante. Pentru cunoscatori handbalul s-a dovedit a fi foarte profitabil, in special la pariurile pe numarul total de goluri dar si la solisti atunci cand sunt implicate formatii pe care le cunosti in detaliu.

In handbalul masculin este cu totul alt nivel, chiar campionatul nostru intern ofera partide ce merita vazute in plus avem Steaua – Dinamo, cele mai iubite echipe din Romania au luptat si anul acesta pentru campionat. Cele mai bune meciuri se pot urmari prin live stream in Liga Campionilor – EHF Masculin, cea mai titrata echipa din UCL este Barcelona care are in palmares 9 trofee.