Fotbal live stream

Aproape 60% din persoanele care urmaresc sport la TV sunt interesati de fotbal, o cifra care nu putem spune ca ne surprinde, stim deja care sunt preferintele romanilor, este si o vorba: "tot romanul se pricepe la fotbal". Cei mai multi dintre noi ne-am indrogostit de acest sport pentru ca am inceput sa simpatizam o echipa anume, fie ca era vorba de echipa locala fie de una de peste granita.

Un joc cu reguli destul de simple ne face sa traim cu emotii fiecare partida, asta pentru ca indiferent de cate ori se joaca un meci, nu pot exista mereu aceleasi actiuni – daca rezultatul se poate repeta, felul in care este obtinut e unic mereu.

In Romania probabil ca fotbalul ar disparea daca nu ar exista suporteri, asta pentru ca nivelul este unul destul de scazut, iar lumea se uita doar pentru ca este implicata echipa favorita. Spectatorii neutri nu sunt in niciun fel atrasi de ceea ce se intampla in Liga 1, in majoritatea duelurilor nu se dau goluri multe iar fazele de poarta sunt rare.

Fotbal live online ce merita urmarit

Cand vine vorba de nivel European si Mondial, pe batranul continent avem parte de cele mai tari jocuri, de cele mai bune campionate si intreceri intercluburi. In Europa asadar putem nota ca si competitii nationale de top Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 si Bundesliga, adica Anglia, Italia, Spania, Franta si Germania. Pentru duelurile europene avem cea mai asteptata competitie de catre microbisti, Champions League iar o alta la care mai pot participa si echipele romanesti este Europa League.

Pentru nationale avem Campionatul European iar mai nou o Liga Natiunilor ce este un fel de incalzire pentru CE.

Peste ocean avem cu totul o alta viziune asupra fotbalului, acolo se joaca mai romantic, banii nu au influentat atat de mult spectacolul iar in Brazilia, Argentina si alte tari din America de Sud se pune accent pe reusite, nu pe rezultat. Copa Sudamericana este cea mai tare competitie din aceasta zona, chiar daca nu are o istorie bogata, pana acum Boca Juniors fiind echipa cea mai titrata cu 2 cupe.

Copa America se adreseaza echipelor nationale din CONMEBOL, adica echipele din America de Sud iar dupa cum va imaginati spectacolul este garantat cu Brazilia, Argentina, Uruguay si Chile in prim-plan.