Auto-moto si Formula 1 live stream

Cu un simplu cont de pariuri la una dintre agentiile mentionate de noi ai acces la zeci de curse din Formula 1 si Moto GP, am mentionat doar cele mai cunoscute intreceri dar sa nu uitam ca poti gasi live stream din Indicar, Formula E, Nascar, WRC. WEC. DTM sau Formula 2.

Ti s-a intamplat vreodata sa schimbi canalele TV si sa dai peste o cursa de F1 si sa ramai acolo desi nu aveai in plan asta? Acesta este darul curselor cu motor, care desi pentru unii pot parea plictisitoare cum ca in zecile sau sutele de tururi pe aceeasi pista nu se poata intampla nimic – e cum nu se poate mai falsa aceasta idee. In primul rand intr-o cursa chiar debutul este unul foarte palpitant, in acea aglomeratie de la linia de start multe se pot intampla.

Branduri Care Oferă Streaming Live

Formula 1 si Moto GP live online gratuit

Formula 1 cunoscuta ca si F1 este o intrecere cu autoturisme special modificate ce pot depasi 300km/h. Competitia este impartita in 2 campionate mondiale care se desfasoara in paralel. Denumirea competitiei vine de la faptul ca toti participantii trebuie sa se inscrie cu monoposturi construite dupa o anumita formula impusa de Federatia Internationala a Automobilului. Cea mai de succes echipa din F1 este Ferrari iar pilotul cu cele mai multe cupe este Schumacher.

Grand Prix-ul de curse cu motociclete a debutat in anul 1949 iar cei mai cunoscuti constructori si participanti sunt Aprilia, Ducati, Honda, KTM, Suzuki si Yamaha. Motoarele sunt construite special pentru aceste curse si nu pot fi cumparate de publicul obisnuit si nici nu pot fi rulate pe drumuri publice. Honda este constructorul cu cel mai bun palmares, nu mai putin de 19 trofee a cucerit in timp ce legendarul italian Giacomo Agostini este omul cu un record de 8 campionate castigate.