Ponturi Liga Natiunilor si pronosticuri pariuri

Editia a doua de Liga Natiunilor a demarat pe 4 septembrie 2020, iar faza grupelor se va termina la finele lui noiembrie. Fazele finale se vor juca in octombrie 2021, in timp ce play-out-ul este programat in martie 2022. Evident, intrecerea propune o oferta bogata si petru pariori. Pe care echipa noastra o trateaza cu o oferta bogata de ponturi Liga Natiunilor. Care ofera informatii detaliate despre forma echipelor, jucatorii accidentati si cele mai interesante alegeri pentru biletul vostru de pariuri Liga Natiunilor.

Ponturi liga natiunilor

Ponturi Liga Natiunilor

Ponturi Liga Natiunilor Azi

Ultimele știri

Mai multe stiri

Cele mai populare pariuri Liga Natiunilor

Gama de pariuri oferite pentru aceste meciuri este extrem de ampla. Sunt pariuri pe rezultatul confruntarilor, inclusiv handicapuri, dar si pe goluri, cartonase, cornere, performantele jucatorilor. Firesc, cele mai populare pariuri vizeaza meciurile echipei nationale a Romaniei, dar si cele care implica formatiile importante la nivel continental, acestea fiind prezente in primele doua grupe valorice.

  • sub/peste numar de goluri
  • sub/peste numar de cornere
  • sansa dubla 1×2

Nu lipsesc suprizele, pentru ca, urmare a formatului, este asigurat un echilibru valoric al formatiilor prezente in grupe, astfel ca pariurile pe goluri, incluzandu-le pe cele pe interval sau pe numarul de reusite intr-o anumita repriza, au fost, statistic vorbind, extrem de profitabile. La fel si cele legate de performantele jucatorilor de top.

Top echipe din Liga Natiunilor

Fara indoiala, disputa la varf in Liga Natiunilor este extrem de interesanta, grupele fiind foarte echilibrate. Italia este favorita la castigarea Grupei A, urmata de Olanda. In Grupa B, ordinea propusa de bookmakeri este Belgia si Anglia, in Grupa C avem Franta si Portugalia ca formatii cu cele mai bune sanse de a merge in play-off, iar in Grupa D Spania si Germania. Evident, pe masura ce meciurile se deruleaza cotele variaza.

Liga Natiunilor sezon 2020-21 - Favoriti

In egala masura trebuie sa va atragem atentia ca in cazul in care detineti conturi la mai multe case de pariuri online, inainte de a plasa un pariu pe termen lung merita sa analizati cotele oferite de fiecare operator pentru a va putea maximize profiturile. Spre exemplu, dupa derularea a doua jocuri, in Grupa A, la Betano, Italia are cota 2.20, iar Olanda 2.25, in timp ce la Unibet cotele oferite sunt 1.80 si 2.50.

Ce este Liga Natiunilor?

Liga Natiunilor sau, UEFA Nations League, ca sa folosim titulatura sa oficiala, este la a doua editie, formatiile de pe Batranul Continent intrecandu-se pentru a succeda Portugaliei, castigatoarea primei editii, in palmaresul competitiei. Intrecerea a fost gandita pentru a oferi tuturor formatiilor europene sansa de a juca meciuri cu miza la datele rezervate echipelor nationale in calendarul FIFA. In plus, dincolo de miza castigarii intrecerii in sine, ofera si bonusuri legate de calificarile la Euro sau Campionatul Mondial.

Este o competitie internationala de fotbal disputata intre echipele nationale de fotbal afiliate la UEFA. Primul turneu al acestei competitii a demarat in septembrie 2018, dupa incheierea Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Competitia a fost gandita pentru a inlocui meciurile amicale disputate de echipele nationale de fotbal afiliate UEFA. Astfel a fost oferita sansa tuturor formatiilor de a avea jocuri la datele rezervate echipelor nationale in calendarul international. In plus, ea propune jocuri echilibrate, intre formatii care, din punctul de vedere al coeficientilor, sunt la acelasi nivel. Se obtin astfel rezultate atat din punctul de vedere al accesului tuturor echipelor la jocuri internationale, cat si un plus de ordin financiar, din drepturile de televizare si sponsorizare.

La prima editie, cele 55 de echipe participante au fost impartite in 4 divizii (Ligi): 12 echipe in Liga A, 12 echipe in Liga B, 15 echipe in Liga C, 16 echipe in Liga D. Echipele din Liga A au luptat pentru titlul de campioana, decis in urma unui play-off. De asemenea, a fost gandit un sistem de promovare/retrogradare din fiecare Liga, iar echipele cu cele mai bune performante in grupe au obtinut o sansa suplimentara de a evolua la Euro 2020, independent de performantele din preliminariile clasice. Prima editie a fost castigata de Portugalia.

Grupa Romania in Liga Natiunilor

Dupa tragerea la sorti, Romania era cotata cu cea de-a treia sansa pentru castigarea grupei, bookmakerii oferind nationalei noastre, care este pregatita de Mirel Radoi, cota 4.65. Marea favorita era creditata formatia Austriei, cu 2.50, urmata de Norvegia, 3.30, in timp ce Irlanda de Nord primea cota 6.50.

Liga Natiunilor sezon 2020-21 - Liga B, Grupa 1

Pentru tricolori, intrecerea este extrem de importanta. Dincolo de posibilitatea de a obtine o promovare in League A, prestatia sa din aceasta competitive este importanta si raportat la prezenta la Campionatul Mondial. Mai intai pentru ca pe baza rezultatelor si implicit a pozitiei in ierarhia UEFA poate beneficia de a atuul unei trageri la sorti mai bune pentru preliminariile Campionatului Mondial. Apoi pentru ca primele doua cel mai bine clasate castigatoare de grupa din Liga Națiunilor (in afara celor calificate direct la Mondial sau clasate pe loc de baraj in preliminarii) se vor alatura selectionatelor de pe locul 2 intr-un baraj de stabilire a ultimelor 3 locuri de Mondial.

Dupa derularea primelor trei runde, Romania este pe locul 3, insa ramane, din punctul de vedere al bookmakerilor, cu sansa a treia la castigarea grupei. Austria are 1.75, Norvegia cota 2.65, iar echipa noastra cota 8, la Betano.

Intrebari frecvente Liga Natiunilor

Da, casele de pariuri online ofera promotii pentru Liga Natiunilor.
Meciurile din Liga Natiunilor pot fi urmarite doar la TV sau prin alte site-uri de live streaming, agentiile online nu au licenta pentru transmiterea acestor jocuri.
Da, exista multe tipuri de pariuri live la toate meciurile din Nations League.
Daca jucam pe fotbal, cand e pauza internationala oferta devine limitata, asa ca Liga Natiunilor devine o optiune buna.