Viitorul - Gaz Metan. Ambele au nevoie de victorie.

O nouă rundă din întrecerea Ligii1 continuă și în această zi de sâmbătă cu două jocuri care cu siguranță vor crea mare interes în rândul suporterilor. Partida care deschide ziua este cea dintre Viitorul și Gaz Metan, duel programat de la ora 21:00 pe stadionul din Ovidiu. Constănțenii vin după o prestație extrem de modestă în Groapă, în timp ce elanul medieșenilor s-a tăiat după înfrângerea contra FCSB-ului, astfel că vom avea un duel între două formații rănite care vor încerca să schimbe acest lucru printr-o victorie în această seară.
viitorul medias

Viitorul, gazda acestui joc, pornește cu prima șansă la casele de pariuri, deși situația de la club nu este tocmai roz. Prima etapă a arătat o doză mare de ghinion pentru constănțeni care după primirea golului din partea celor de la Dunărea Călărași din minutul 2, aceștia nu au mai reușit să iasă din impas. În cea de a doua etapă, lucrurile au fost destul de complicate datorită manșei retur din Olanda la care se gândeau fotbaliștii lui Hagi. Doar un egal au reușit să scoată pe terenul celor de la Concordia, scor 1-1, în timp ce pe terenul lui Vitesse, Viitorul a fost învinsă cu scorul de 3-1, arătând în multe momente lipsă de experiență și maturitate. Din fericire pentru constățeni, victoria a sosit chiar etapa trecută în fața celor de la Voluntari, scor 2-0. Prestația din Groapă a fost extrem de slabă pentru Viitorul lui Hagi care a pierdut cu un 1-0, și este nevoită să răspundă pozitiv în duelul din această seară contra medieșenilor.

Gaz Metan, oaspetele acestei dispute, este cotată cu șansa a doua la câștigarea jocului conform caselor de pariuri. Echipa antrenată de la margine de Mihai Teja a renunțat la nu mai puțin de 16 jucători în această vară, dar acest lucru are să fie de bun augur pentru clubul medieșan. Tânărul antrenor a primit câteva întăriri din fotbalul străin pe care să se bazeze în lupta pentru evitarea retrogradării. Fortes este cel mai folosit nume în ultima vreme deoarece în cele trei jocuri pe care l-au disputat medieșenii, portughezul a impresionat plăcut întreaga lume a fotbalului românesc. În primul joc au reușit victoria în ultimul minut în fața celor de la Chiajna, scor 2-1 grazie golului marcat de Fortes. A urmat un egal pe terenul celor de la Voluntari, și atunci reușind să marcheze portughezul. Lovitura de grazie a venit acum două etape când a reușit să aducă victoria în fața dinamoviștilor, scor 3-2. Lucrurile s-au calmat pentru medieșeni care au fost treziți de înfrângerea contra FCSB-ului scor 1-3, un joc destul de modest de altfel practicat de formația lui Teja care va trebui să nu cadă din punct de vedere mental, fiind nevoită să își revină cât se poate de repede.

Ambele formații au o revanșă de luat față de proprii fani pentru insuccesul din etapa trecută când atât Viitorul cât și Gaz Metan au dezamăgit prin prestațiile oferite. Cred că vom asista la un joc pe contre, mai ales că tactica celor două echipe este una bazată pe ofensivă. Voi miza astfel pe un gol marcat de ambele echipe, și implicit pe cel puțin 3 reușite pe tabelă.

Pronosticuri Astra - Gaz Metan Mediaș