Viitorul - FC Voluntari. Hagi Jr promite fanilor victoria.

Ziua de luni închide etapa cu numărul 3 din Liga 1, punând la dispoziția iubitorilor de fotbal două partide ce vor alinia la centru formații în luptă pentru play-off respectiv play-out. Meciul de deschidere este cel dintre Viitorul Constanța și Voluntari, partidă programată de la ora 18:00 pe stadionul de la Ovidiu. Tinerii lui Hagi trebuie să spargă gheața în această confruntare și să obțină toate cele trei puncte, dar băieții lui Oprița sunt pregătiți să scoată măcar un egal pe terenul constănțenilor
viitorul voluntari

Viitorul, gazda acestui joc, pornește cu prima șansă la casele de pariuri. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat de la an la an și iată cum promovarea tinerilor este în continuare prioritate pentru Gică Hagi care și anul acesta este pregătit să arunce la bătaie câțiva fotbaliști de viitor pentru echipa națională și formațiile de top din Europa. Prima etapă a arătat o doză mare de ghinion pentru constănțeni care după primirea golului din partea celor de la Dunărea Călărași din minutul 2, aceștia nu au mai reușit să. În cea de a doua etapă, lucrurile au fost destul de complicate datorită manșei retur din Olanda la care se gândeau fotbaliștii lui Hagi. Doar un egal au reușit să scoată pe terenul celor de la Concordia, scor 1-1, în timp ce pe terenul lui Vitesse, Viitorul a fost învinsă cu scorul de 3-1, arătând în multe momente lipsă de experiență și maturitate. Tinerii lui Hagi au rămas doar pe ruta campionatului, astfel că meciul acesta trebuie să reprezinte descătușarea de care au nevoie în acest moment.

FC Voluntari, oaspetele acestei partide, pornește cu a doua șansă la câștigarea meciului datorită lotului mult slab valoric decât cel al constănțenilor. Formația antrenată de la margine de Daniel Oprița a trecut printr-o reconstrucție totală, cea mai mare parte din jucătorii sezonului trecut plecând de la clubul ilfovean, iar cu un Ioan Andone ca manager, lucrurile par să se îndrepte spre performanță. Prima etapă a adus o înfrângere în drepturile ilfovenilor pe terenul celor de la Dinamo, scor 2-1, lipsa de omogenitate și al relațiilor de joc punându-și amprenta întru totul în acest joc. A urmat partida de pe teren propriu contra celor de la Gaz Metan Mediaș, clubul ilfovean reușind să obțin primul punct din acest sezon, dar cu un joc mai slab decât cel din meciul anterior. Deplasarea la Ovidiu va fi extrem de dificilă, susține Oprița, dar are încredere în băieții săi că de la meci la meci își vor arăta valoarea.

Descătușarea este elementul central al acestei partide, tinerii lui Hagi având această șansă după o perioadă de rezultate nu tocmai pozitive. Având în față un adversar accesibil, Viitorul se poate impune în această seară, și chiar să facă spectacol, mizând astfel pe un joc cu cel puțin trei reușite pe tabelă.