Viitorul - Dunărea Călărași. Adversar incomod pentru constănțeni.

Etapa cu numărul 1 continuă în Liga 1 și în această zi de duminică cu două partide extrem de interesante. Prima dintre acestea este cea dintre Viitorul și Dunărea Călărași, duel programat de la ora 18:00 pe stadionul din Ovidiu. Echipa lui Hagi va da piept cu nou promovata din Călărași care a reușit sezonul trecut să termine pe locul 1, fiind o formație care are planuri mărețe în acest an, iar cu siguranță va încerca să plece neînvinsă de la Constanța.
UTA Arad vs Dunarea Calarasi

Viitorul, echipa gazdă a acestei partide, pornește cu prima șansă la casele de pariuri datorită terenului propriu care va crea un avantaj destul de important, dar mai ales valoarea lotului care este peste cea a oaspeților. Formația antrenată de Gheorghe Hagi a evoluat de la an la an deși alcătuirea grupului de jucători se schimbă în fiecare sezon. Implementarea maturității încă se dovedește a fi eficientă la copii antrenați de Regele Hagi, ulterior fiind doriți de formații importante, dovadă fiind Hagi Jr. Viitorul a debutat în UEL și chiar a reușit să se califice în fața celor de la Racing Luxemburg cu scorul de 2-0 la general. Anul acesta obiectivul rămâne participarea în play-off și o nouă demonstrație de talent la nivel de juniorat realizată de Gheorghe Hagi pe tot parcursul sezonului. Printre cele mai importante achiziții sunt Vlad Achim și Srdjan Luchin.

Dunărea Călărași, oaspetele acestei partide, se deplasează la Constanța pentru a debuta în noul sezon de Liga 1 în compania uneia dintre ultimele campioane ale României. Formația din Călărași este cotată bineînțeles cu șansa a doua la câștigarea jocului, fiind de altfel o partidă extrem de importantă deoarece aceasta poate profita de oboseala jucătorilor lui Hagi din ultimele partide. Echipa antrenată de Dan Alexa recunoaște valoarea lotului constănțenilor, dar cu siguranță nu se vor da la o parte din calea celor 3 puncte. Oaspeții au reușit sezonul trecut o calificare incredibilă, pe care speră să o încununeze cu o nouă participare în Liga 1 și anul viitor. Singura șansă a echipei lui Alexa este ambiția care poate fi peste cea a gazdelor și astfel se poate realiza surpriza pe terenul lui Ovidiu, apărarea fiind și ea nevoită să fie la cote maxime în această seară.

Viitorul lui Hagi are mari șanse să se impună în acest duel, dar dacă privim la rezultatele din prima etapă putem spune că o nou promovată sau primul meci pentru o formație de top este extrem de greu de anticipat. Cu toate acestea, o mobilizare excelentă pentru constanțeni poate aduce un succes răsunător, acest lucru depinzând foarte mult de jucători. Cred că va fi un meci cu goluri puține, unul singur de partea formației lui Hagi care se va chinui destul de mult pentru cele trei puncte.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund