Viitorul - Dinamo. Ponturi pariuri și cote

Prima rundă din Liga 1 continuă și în acest început de săptămână cu ultimele două partide care vor crea multă râvnă în rândul suporterilor. Meciul care trage cortina rundei cu numărul 1 este cel dintre Viitorul și Dinamo programat de la ora 21:00 pe stadionul din Ovidiu.
viitorul dinamo

Viitorul lui Gheorghe Hagi a impresionat în ultimii ani în campionatul românesc după multă muncă însă se pare că roadele au început să fie culese de constănțeni. Dacă în urmă cu două sezoane se bucura de titlu, în stagiunea precedentă a ridicat Cupa României deasupra capului, iar în urmă cu o săptămână primea cel de-al treilea trofeu: SuperCupa României. Constănțenii au câștigat în fața CFR-ului cu scorul de 1-0, și astfel adaugă încă o cupă în vitrina clubului. Ianis Hagi, Tudor Băluță și Ionuț Vână sunt plecările cele mai importante de la echipa Regelui. La capitolul veniri lucrurile nu stau deloc rău: Gabi Iancu, Hamidou Keya, Steliano Filip, Najib Ammari și Marco Dulca, jucători care vor încerca să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei constanțene.

Echipa probabila Viitorul: Tordai – Boboc, Țâru, V. Ghiță, De Nooijer – Vl. Achim, Artean, Houri – Mățan – G. Ganea, G. Iancu

Top oferte la pariuri in Romania

Dinamo a trecut printr-o perioadă foarte neagră de la terminarea sezonului precedent. Când lucrurile au crezut că se așează pentru clubul din Ștefan cel Mare iată că Negoiță nu a fost de acord cu rezultatele din stagiunea trecută, refuzând să mai continue alături de Mircea Rednic, provocând un șoc mare la echipă. Eugen Neagoe a fost ales ca înlocuitor, urmând o săptămână de revolte din partea suporterilor care într-un final au acceptat instalarea antrenorului oltean. Fostul secund a lui Victor Pițurcă de la selecționata României a adus nu mai puțin de 10 jucători, înlocuind vechea gardă a lui Mircea Rednic, spre supărarea fanilor. La capitolul veniri se numără: Catalin Straton, Filip Mrzljak, Gabriel Moura, Florin Bejan, Andrei Sin, Riccardo Piscitelli, Bru, Brito, Alexandru Răuță.

Echipa probabila Dinamo: Straton – Moura, Ciobotariu, Bejan, Sin – Răuță, Mrzljak – Sorescu, Bru, Moldoveanu – Montini

Ponturi pariuri și pronostic analizat Viitorul – Dinamo

Cotele oferite de bookmakeri sunt clar în avantajul Viitorului care va avea pe lângă partida din Supercupă în plus față de dinamoviști și suporterii care cu siguranță vor creea o atmosferă senzațională. Voi merge totuși pe un meci deschis în această seară, așa cum am văzut în jocurile din acest start de sezon, așteptându-mă să văd din nou cel puțin 3 goluri, Dinamo având și ea șansa ei în această seară.