Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UTA Arad vs U Craiova 1948 ponturi pariuri și pronosticuri 19.05.2023

Confruntarea dintre UTA Arad și U Craiova 1948 este una ce contează pentru ultima rundă din cadrul play-out-ului din SuperLiga, aceasta fiind programată să se joace vineri seara, de la ora 20;00, pe "Arena Francisc Neuman", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
UTA Arad vs U Craiova 1948
May 19,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs U Craiova 1948

U Craiova 1948 este fără îndoială echipă mai valoroasă, care are de asemenea și un parcurs mult mai bun în această ediție de campionat. Totuși, nu vom merge pe mâna sa, UTA Arad fiind într-o formă bună, iar cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Anticipăm o confruntare echilibrată, însă în care golurile nu vor lipsi, de aceea mizăm pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.88 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi UTA Arad – U Craiova 1948

Ambele marchează - Cota 1.57⭐
Pariază acum

UTA Arad

  • Casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, nu neapărat pentru ar fi echipa mai bună, bookmakerii ținând cont în special de faptul joacă pe teren propriu, acolo unde suporterii fac de fiecare dată spectacol.
  • Înainte de disputarea ultimei etape, arădenii se situează pe locul 13 în clasament, primul ce duce la baraj, nemaiavând șanse la evitarea retrogradării, urmând joace cu o echipă din eșalonul secund pentru a-și securiza prezența și în ediția viitoare de SuperLiga.
  • UTA Arad are un moral bun înainte de această înfruntare, având în vedere faptul este într-o creștere de formă evidentă. Aceasta vine după trei meciuri consecutive fără înfrângere, interval în care a reușit se le învingă pe Hermannstadt și CS Mioveni, remizând în duelul cu FC Argeș.

U Craiova 1948

  • Dacă ținem cont de parcursul din acest sezon, putem spune este cea mai bună echipă din play-out. În ciuda acestui aspect însă, agențiile de pariuri o dau ca outsideră, urmând ce-i drept aibă o misiune grea, jucând totuși în deplasare.
  • Oltenii sunt primii în clasament, calificându-se la barajul pentru preliminariile Conference League. Totuși, aceștia vor încerca termine pe primul loc, în special pentru a primi ceva mai mulți bani din drepturile TV.
  • Cei de la U Craiova 1948 sunt într-o formă foarte bună, având în vedere faptul vin după o serie de șase partide consecutive fără înfrângere, în acest interval obținând trei victorii, ultima venind în runda anterioară, impunându-se cu 2-1 în duelul de pe teren propriu cu FC Argeș.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de UTA Arad

Pariază pe Cota 1.88 la Betano!

Plasează pariul