Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UTA Arad vs Sepsi Sf Gheorghe ponturi și pronosticuri 02.12.2022

De la ora 15:30, la Arad, UTA și Sepsi se vor duela în cadrul unui meci al rundei cu numărul 19 din Superliga și pe care noi putem să-l urmărim pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2.
UTA Arad vs Sepsi Sf Gheorghe
December 02,2022
15:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs Sepsi Sf Gheorghe

Fără victorie de aproape trei luni în Superliga, UTA Arad nu întâlnește deloc un adversar comod și totuși aștept să văd echipe determinate, care să înscrie cel puțin două goluri. Peste 1.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi UTA Arad vs Sepsi Sf Gheorghe

victorie Freiburg- Cota 1.53⭐
Pariază acum

UTA Arad

  • În ultimele patru meciuri a reușit să fie la înălțime, dar din nefericire pentru ea doar două dintre ele s-au disputat în meciuri oficiale.
  • Regăsim UTA Arad pe locul 14, cu 17 puncte, având doar un punct avans peste U Craiova 1948, penultima clasată, iar în eventualitatea unui succes poate urca cel mult două poziții.
  • Trece și printr-o perioada nefastă în Superliga. Este competiția unde nu a mai învins pe nimeni din 9 septembrie, de la acel 2-1 cu FC Botoșani.

Sepsi Sf. Gheorghe

  • Mai bine clasată, respectiv pe locul 8, cu 25 de puncte, Sepsi Sf. Gheorghe a jucat și în cupele europene în această ediție, iar așteptările sunt mari în continuare.
  • Mai mult decât atât, acum este în căutarea celei de-a treia victorii consecutive și a opta din întreg campionatul. Anterior a trecut cu 5-0 de FC Argeș și cu 2-0 de Petrolul Ploiești.
  • Aflată acum în postura de formație vizitatoare, formația din Sf. Gheorghe nu pare să fie deloc timidă în acele jocuri. A pierdut doar două din cele nouă deplasări ale acestui campionat.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 1!

Plasează pariul