Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UTA Arad vs Hermannstadt ponturi pariuri și pronosticuri 02.05.2023

Marți, 2 mai, de la ora 20:00 va avea loc meciul UTA Arad vs Hermannstadt, contând pentru etapa cu numărul 6 în play-out-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Obțin oaspeții a 4-a victorie la rând?
UTA Arad vs Hermannstadt
May 02,2023
20:00

Ponturi UTA Arad vs Hermannstadt

GG - cotă 2.05 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs Hermannstadt

Ca formă de moment și moral, Hermannstadt este net superioară. Mă aștept ca eliminarea din Cupă să aibă impact mare pentru jucătorii lui UTA Arad, care de altfel este în criză de rezultate. Recomandarea mea este pronosticul „X2”, la o cotă de 1.75 la Winmasters!

UTA Arad

  • UTA Arad vine după 3 înfrângeri consecutive. După ce a pierdut cu FC Botoșani și Chindia în campionat, în ultimul joc a fost învinsă de U Cluj în semifinalele Cupei României.
  • Echipa antrenată de Mircea Rednic este doar pe locul 15 în Superliga, cu 18 de puncte, loc ce duce în Liga a 2-a din România.
  • „Bătrâna Doamnă” nu a câștigat niciodată într-un meci oficial contra celor de la Hermannstadt. Poate obține primul succes? 2.00 este cota pentru o victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Kucher – Benzar, Benga, Chindriș, Abeid – Batha, Anton – Pop, Ubbink, Roger – Keșeru

Hermannstadt

  • Echipa pregătită de Marius Maldărășanu este într-o formă de zile mari înainte de jocul UTA Arad. Hermannstadt vine după 3 victorii consecutive: 1-2 la Chindia, 0-2 la Mioveni și 2-1 cu FC Argeș. Astfel, sibienii rămân neinvinsi în play-out, după remizele cu Botoșani și cu Voluntari.
  • În prezent, Hermannstadt este pe locul 9 în Superliga, cu 27 de puncte, fiind la 4 lungimi de un loc de baraj pentru play-off-ul Conference League.
  • Hermannstadt s-a impus în ultimele două vizite pe terenul celor de la UTA Arad. Câștigă din nou? 4.40 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Limaj, C. Popescu – Iancu, Paraschiv

Pariază pe COTA 1.75 la Winmasters!

Plasează pariul