Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UTA Arad vs Gloria Buzău ponturi și pronosticuri 04.06.2023

Duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1 poți să urmărești returul barajului de menținere la nivel de prim eșalon dintre UTA Arad și Gloria Buzău.
UTA Arad vs Gloria Buzău
June 04,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs Gloria Buzău

Deși în meciul 1 a fost doar 0-0, UTA a dominat partida așa cum este de așteptat să se întâmple și pe terenul propriu. Diferența enormă dintre primele două ligi m-a convins să vă recomand victorie UTA Arad, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi UTA Arad vs Gloria Buzău

victorie Wolfsburg - Cota 2,15⭐
Pariază acum

UTA Arad

  • Neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale, UTA Arad a intrat la baraj din postura de favorită a caselor de pariuri și a reușit în tur să joace mai bine.
  • Formația arădeană a dominat jocul din prima manșă și doar neșansa a făcut să nu plece victorioasă de la Buzău.
  • Revenirea pe terenul propriu este de bun augur. În postura de echipă gazdă a reușit să impresioneze în ultimele cinci partide și să își treacă în palmares trei victorii, un egal, cât și un eșec.

Gloria Buzău

  • Campania de calificare a Gloriei Buzău în play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat cu eșecul cu 2-4 de pe terenul formației Steaua București.
  • La final a încheiat pe locul 5, ultimul care i-a permis să meargă la barajul de promovare și drept urmare joacă acum cu UTA, dar are a doua șansă.
  • În precedentele cinci meciuri a reușit o singură victorie și asta a venit pe terenul propriu. 1-0 cu Oțelul Galați, alte două au fost remize și în două partide a pierdut.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul mondial!

Plasează pariul