Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

UTA Arad vs FC Botoșani ponturi pariuri și pronosticuri 14.04.2023

Vineri, 14 aprilie, de la ora 21:00 va avea loc meciul UTA Arad vs FC Botosani, contând pentru etapa cu numărul 4 în play-out-ul Superligii, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
UTA Arad vs FC Botoșani
April 14,2023
21:00

Ponturi UTA Arad vs FC Botoșani

0-3 la seturi - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat UTA Arad vs FC Botoșani

Sunt două echipe în formă, cu moral bun și mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri (7 goluri s-au marcat în cele două jocuri disputate în sezonul regular). Recomand pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă 2.02 la Unibet!

UTA Arad

  • UTA Arad traversează un moment foarte bun. Aradenii au obținut calificarea în semifinalele Cupei României, 1-0 cu FC U Craiova. Recent, au încheiat la egalitate cu FC Voluntari, scor 1-1.
  • Echipa antrenată de Lazlo Balint este doar pe locul 14 în Superliga, cu 18 de puncte, loc ce duce la baraj.
  • „Bătrâna Doamnă” a câștigat atât în tur, cât și în retur cu FC Botoșani în sezonul regular (1-2/3-1). Poate obține un nou succes? 2.10 este cota pentru o victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Kucher – Vukcevic, Chindriș, Benga, Roger – Batha, Anton – Postolachi, Ubbink, Pop – Milosevic

FC Botoșani

  • FC Botoșani este clar pe o pantă ascendentă. Moldovenii sunt neinvinsi în play-out, reușind două victorii, 1-0 cu cei de la Chindia și cu FC Argeș, dar și o remiză, 1-1 cu Hermannstadt.
  • În prezent, Botoșani se află pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte și speră la primele două locuri care duc în play-off-ul Conference League.
  • Echipa pregătită de Flavius Stoican nu a câștigat niciodată pe terenul celor de la UTA Arad (două remize și o înfrângere). Poate obține prima victorie? 3.60 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ducan – Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu – Ivanov, Dican, Zabou – Dragu, Tallo, Mailat

Pariază pe COTA 2.02 la Unibet!

Plasează pariul