Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Unirea Slobozia vs Petrolul Ploiești ponturi și pronosticuri 08.11.2022

De la ora 18.15, marți, în Cupa României, Unirea Slobozia și Petrolul Ploiești se vor duela în cea de-a doua rundă a Grupei A. Meciul poate fi urmărit pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Unirea Slobozia vs Petrolul Ploiești

Petrolul poate că nu este atât de interesată de cupă cum este și de campionat, iar Unirea știe lucrul acesta și mă astept să pună mult accentul pe apărare pentru a nu lăsa spații. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Unirea Slobozia

  • A jucat bine și la finalul săptămânii trecute și pentru a doua oară consecutiv se bucură de succes. 1 la 0 a fost scorul meciului unde a fost gazdă, iar de partea cealaltă a stat Oțelul Galați.
  • Constantin Toma (31 de ani) a transformat un penalty acordat în minutul 58 al meciului, în momentul în care gălățenii evoluau cu un om mai puțin după eliminarea lui Gorovei.
  • Tot un gol s-a înscris și în meciul de debut în prima ediție a Cupei României în noul format. 1-0 a fost și atunc scorul, dar pentru FC Voluntari, iar Slobozia se află pe locul 5 în Grupa A.

Petrolul Ploiești

  • „Lupii galbeni” au dat din nou lovitura într-un meci din campionat. A fost pentru a treia oară la rând când reușesc să obțină victoria și astfel să își bucure fanii.
  • În fața a câteva mii de fani veniți pe „Ilie Oană”, Petrolul a înscris prin Jair și Irobiso, iar scorul meciului cu UTA Arad a fost 2-1. Același Irobiso a primit roșu direct în minutul 90+4.
  • Superliga pare să fie cel mai important obiectiv, Petrolul în Cupa României nu s-a sfiit deloc să trimită o altă garnitură în prima etapă. 1-3 a fost scorul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe și ocupă ultima poziție în Grupa A.

Pariază la Superbet pe meciuri din Cupa României!

Plasează pariul