Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Unirea Slobozia vs Oțelul Galați ponturi și pronosticuri 05.11.2022

Sâmbătă, de la ora 12:30, Unirea Slobozia și Oțelul Galați se vor duela în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga a 2-a România. Meciul este televizat de Digi Sport 1, Prima Sport 3 și Orange Sport.
Unirea Slobozia vs Oțelul Galați
November 05,2022
12:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Unirea Slobozia vs Oțelul Galați

Cum gălățenii sunt în cădere de formă și nu par să găsească soluția de trei meciuri încoace, Unirea Slobozia ar putea profita și atunci să rămână neînvinsă. DNB Unirea Slobozia, cotă 1.60 la Superbet, aceasta este recomandarea mea.

Ponturi Unirea Slobozia – Oțelul Galați

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Unirea Slobozia

  • Neînvinsă de patru etape, Unirea Slobozia a reușit ca în tot acest timă să își treacă în palmares două victorii și două rezultate de egalitate, marcând în trei dintre partide.
  • Cel mai recent joc a fost succesul la pas de pe terenul lui Progresul Spartac. 4-1 a fost atunci scorul, unul duel în care primul gol a fost înscris în minutul 54, de EKollo.
  • Slobozia a urcat vertiginos și în clasamentul general, acolo unde ocupă locul al treilea, cu 22 de puncte, patru mai puține decât liderul CSA Steaua. Este la egalitate cu Miercurea Ciuc și Oțelul Galați, dar cu cifre mai bune în ceea ce privește golaverajul.

Oțelul Galați

  • Rezultatele Oțelului Galați din ultimele meciuri au tulburat puțin apele în cadrul clubului, iar Dorinel Munteanu a fost acid, deoarece obiectivul pe care „neamțul” l-a impus este play-off-ul.
  • Gălățenii se află pe locul 5, cu 22 de puncte, la egalitate de puncte cu Csikszereda Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia, dar are doar +4 în dreptul golaverajului.
  • Interesant este că de două etape nu reușește să se impună, luând cu greu un singur punct și acela după remiza la 1 în fața Glorei Buzău. Neagu a fost cel care a restabilit egalitatea în minutul 45+2.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România!

Plasează pariul