Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Unirea Dej vs FC Brașov ponturi și pronosticuri 22.10.2022

Sâmbătă, de la ora 11:00, Unirea Dej și FC Brașov se vor înfrunta în cadrul etapei cu numărul 11 din cea de-a doua ligă de fotbal a României.
Unirea Dej vs FC Brașov
October 22,2022
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Unirea Dej vs FC Brașov

Gazdele pleacă cu prima șansă, dar trebuie să luăm în considerare și faptul că FC Brașov are o defensivă care nu greșește atât de mult. Atunci, recomandarea mea este sub 2.5 goluri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Unirea Dej – FC Brașov

Sub 2.5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Unirea Dej

  • Cu toate că are statut de proaspăt promovată în acest sezon, Unirea Dej joacă un fotbal furmos și rezultatele sunt pe măsură. A reușit să stea neînvinsă în precedentele patru dueluri.
  • După succesul cu 2-0 împotriva Oțelului Galați, Unirea Dej a reușit să fie la înălțime și în partida din etapa trecută, atunci când a depășit-o cu 2-1 pe ACS Viitorul Tg. Jiu.
  • Datorită celor opt puncte acumulate în precedentele patru dueluri, Unirea Dej a urcat pe locul al doilea, cu 21 de puncte și este la egalitate de puncte cu Oțelul Galați. Ambele au două puncte mai puține decât liderul CSA Steaua București.

FC Brașov

  • singură echipă a răpus FC Brașov în ultimele cinci dueluri și aceasta este Oțelul Galați, colega de clasament a Unirii Dej, cea pe care sâmbătă o înfruntă.
  • FC Brașov are moralul ridicat, asta după ce în precedentele trei meciuri a reușit să-și adauge în palmares două remize, cât și o victorie.
  • Se află pe locul 11, cu 13 puncte, la egalitate cu mai multe formații. A egalat la puncte echipe precum Concordia Chiajna după ce a reușit ca săptămâna trecută să încheie 1 la 1 cu Miercurea Ciuc.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2!

Plasează pariul