Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Unirea Dej vs CSM Alexandria ponturi și pronosticuri 05.08.2023

Sâmbătă, de la ora 11:00, Unirea Dej primește vizita celor de la CSM Alexandria, în runda cu numărul 1 din Liga 2 România.
Unirea Dej vs CSM Alexandria
August 05,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Unirea Dej vs CSM Alexandria

Proaspăt promovată în liga secundă, CSM Alexandria cel mai probabil vine cu gândul să nu piardă și atunci ar putea să facă orice pentru a nu lua gol. Vă recomand sub 2,5 goluri, cotă 1.72 la Superbet.

Ponturi Unirea Dej – CSM Alexandria

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Unirea Dej

  • Unirea Dej a fost una dintre surprizele sezonului anterior în care a prins unul dintre cele șase locuri care i-au garantat lupta pentru promovare.
  • Cu resurse limitate și un lot destul de slab comparativ cu adversarele din play-off, formația din Dej a terminat pe ultimul loc, respectiv poziția 6.
  • De această dată pare pregătită să joace un nou fotbal frumos așa cum a făcut-o în victoria cu 1-0 în fața echipei Zalău. Adrian Pop a înscris singurul gol al meciului.

CSM Alexandria

  • CSM Alexandria a reușit să promoveze după victoria cu 6-1 la general în fața Viitorului Dăești pe care l-a întâlnit în finala barajului de promovare din Liga 3.
  • Elevii antrenorului Ștefan Odoroabă au plecat spre Dej de joi seară, iar între timp a efectuat deja antrenamentul oficial pe terenul unde va disputa meciul.
  • Formația proaspăt promovată în Liga 2 a încheiat perioada de pregătire cu un egal în fața echipei Cetatea Turnu Măgurele, 1-1.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2 România! Ai bonus de bun venit până la 500 lei!

Plasează pariul