Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Unirea Constanta vs CSA Steaua Bucuresti ponturi si pronosticuri 26.02.2022

Sambata, de la ora 12:30, la Constanta, pe stadionul Farul, Unirea si Steaua Bucuresti se intalnesc in runda cu numarul 17 din Liga 2.
Unirea Constanta vs CSA Steaua Bucuresti
February 26,2022
12:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Unirea Constanta vs CSA Steaua Bucuresti

Diferenta mare de valoare intre cele doua echipe si atunci voi miza pe succesul echipei vizitatoare. Victorie CSA Steaua Bucuresti este recomandarea mea, cota 1.45 la 888sport.

Ponturi Unirea Constanta – CSA Steaua Bucuresti

Victorie Dayana Yastremska - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Unirea Constanta

  • In ultimele cinci etape a reusit sa obtina un egal si in alte patru meciuri a fost invinsa. S-a intamplat sa fie depasita in chiar ultimul meci al anului trecut, a pierdut cu 2-4 pe terenul lui FC Brasov.
  • Este si o foarte buna incasatoare, dovada ca putine au fost meciurile in care a scapat fara gol primit, chiar si atunci cand a castigat.
  • In clasamentul general al Ligii a 2-a se afla pe locul 17, cu 8 puncte, dar are una dintre cele mai slabe defensive.

CSA Steaua Bucuresti

  • A incheiat anul trecut cu o victorie pe terenul propriu. CSA a dispus cu scorul de 1-0 in fata celor de la FC Buzau, unde Buhaescu a inscris unicul gol al meciului.
  • Echipa a mers bine si in meciurile de pregatire, dovada ca echipa din Bucuresti a dispus cu 6-1 de Jiul Petrosani si Astra Giurgiu.
  • Steaua se afla pe locul 6 in Liga 2, cu 28 de puncte. Are acelasi numar de puncte ca FC Buzau, insa este printre cele mai bune echipe cand vine vorba despre aparare.

Pariaza pe Liga 2 la 888sport!

Plasează pariul