Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Tunari vs FC Argeș ponturi și pronosticuri 20.08.2023

Duminică, de la ora 11:00, Tunari și FC Argeș se vor duela într-un duel din cadrul etapei cu numărul 3 din Liga 2 România.
Tunari vs FC Argeș
August 20,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Tunari vs FC Argeș

Nou-promovata Tunari încă nu pare că s-a acomodat la fotbalul prestat în cadrul Ligii a 2-a și a suferit înfrângeri, iar defensiva ei este ușor de depășit. În contextul acesta se anunță un duel în care formația oaspete are o șansă în plus și atunci vă recomand victorie FC Argeș, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Tunari – FC Argeș

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Tunari

  • Evoluția echipei Tunari a lăsat de dorit în primele două etape. Cu toate că a înscris în fiecare din cele două dueluri, nou-promovata a pierdut.
  • În runda inaugurală a fost 3-1 pentru CSM Slatina, deși meciul s-a jucat cu Tunari în rolul de gazdă. În a doua etapă a pierdut cu 1-2 pe terenul Gloriei Buzău.
  • Totuși, Tunari a reușit să câștige unul dintre meciuri în sezonul acesta. Cu câteva zile în urmă a trecut cu 4-0 de Progresul Spartac, în Cupa României.

FC Argeș

  • Retrogradată la finalul sezonului trecut de Superliga, FC Argeș pare că este favorită la promovare. Jocul nu a confirmat acest lucru, iar după două runde încă nu a simțit gustul succesului.
  • Echipa FC Argeș a încheiat 0-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu și CS Mioveni. Cu toate acestea, o victorie o duce în prima jumătate a clasamentului.
  • Singura victorie de până acum a venit în prima parte a acestei săptămâni. 2-1 a fost scorul cu Vedița Colonești, în Cupa României.

Pariază la Superbet pe meciurile din Liga 2!

Plasează pariul